logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

День знань у КНТЕУ

Загальна інформація

  З нагоди Дня знань 31 серпня 2010 р. в університеті відбулося урочисте свято, присвячене початку нового навчального року та прийняття до університетської родини студентів-першокурсників. 
   З початком навчального року колектив університету тепло привітав Президент України Віктор Федорович Янукович, Голова Верховної Ради України Володимир Михайлович Литвин. Надійшли поздоровлення від народних депутатів України, керівників міністерств, відомств, організацій, наших колег з інших навчальних закладів, багатьох випускників університету. 
   Перед головним корпусом університету зібралися професорсько-викладацький склад, співробітники, студенти університету. У 2010 р. до головного університету прийнято 4 тис. 729 студентів, у т.ч. на 1-й курс - 2 тис. 657 осіб. Бурхливими оплесками учасники свята зустріли ректора, проректорів, деканів факультетів, почесних гостей. 
   За традицією урочисте зібрання відкрив ректор університету, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України Анатолій Антонович Мазаракі. Вітаючи всіх присутніх з початком 2010/11 навчального року, 65-го в історії університету, він зазначив, що десять років тому університету надано статус національного. Анатолій Антонович зупинився на головних успіхах, досягненнях та здобутках навчального закладу та відзначив, що сьогодні університет - це розвинений навчально-науковий центр, який є лідером у впровадженні інноваційних навчальних технологій, формуванні в Україні стратегічних напрямів удосконалення підготовки фахівців з менеджменту й адміністрування, сфери обслуговування, товарознавства і торговельного підприємництва, розробленні державних освітніх стандартів з цих напрямів. Як складова національної науки університет активно реагує на виклики, пов'язані з реформуванням економіки в Україні, проблемами і тенденціями світового руху. Київський національний торговельно-економічний університет першим в Україні пройшов національну сертифікацію системи управління якістю на відповідність міжнародному стандарту ISO 9001-2008. 
Звертаючись до студентів-першокурсників, А.А.Мазаракі побажав їм міцного здоров'я, нових успіхів та закликав наполегливо здобувати знання, набувати практичні навички майбутнього фахівця, з гордістю називатися студентом Київського національного торговельно-економічного університету, примножувати його славні традиції.
   Присутніх на святі привітав народний депутат України, президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кирилович Кінах. Він відзначив велику роль університету та безпосередньо ректора в забезпеченні високоякісної освіти, підготовці висококваліфікованих фахівців для економіки країни. 
   Від імені студентства виступив голова ради студентського самоврядування товарознавчого факультету Микола Бужак. Він висловив вдячність ректору, членам ректорату, професорсько-викладацькому складу, співробітникам університету за постійну турботу та запевнив, що студентство КНТЕУ докладе всіх зусиль для успішного навчання, опанування професій та добрими справами в майбутньому буде прославляти рідний університет. 
   Відбулася церемонія посвяти першокурсників у студенти КНТЕУ. Ректор А.А. Мазаракі вручив першокурсникам - представникам факультетів студентські квитки та залікові книжки як символ приєднання до студентства. Студенти присягнулися наполегливо і глибоко оволодівати теоретичними знаннями і практичними навичками, необхідними для сучасного фахівця, постійно прагнути професійного і духовного вдосконалення, примножувати традиції університету, сприяти його розвитку та процвітанню. 
   У виконанні студентського камерного академічного хору прозвучав міжнародний студентський гімн "Гаудеамус". 
Відбувся святковий концерт за участю творчих колективів культурно-мистецького центру університету.

 

01.09.2010
annzo
1938
остання редакція 01.09.2010
23