logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Вступ до фаху

Загальна інформація

  З 1 по 4 вересня кафедрою менеджменту для студентів першого курсу було організовано проведення навчальної практики "Вступ до фаху", яка є невід'ємною складовою варіативної компоненти освітньо-професійної програми - практичної підготовки фахівця з менеджменту організацій. Науково-методична основа її змісту - освітньо-кваліфікаційна характеристика та освітньо-професійна програма підготовки фахівця з менеджменту відповідно до галузевої складової державного стандарту з вищої освіти за напрямом підготовки "Менеджмент", професійним спрямуванням "Менеджмент організації торгівлі" та "Менеджмент митної справи". 
   Під час навчальної практики "Вступ до фаху" для зустрічі зі студентами були запрошені заступник генерального директора ТОВ "Українські ювеліри" Матіящук О.В. та засновник і керівник національної торговельної мережі "WOW SHOP" Ігнатенко О.В. Зустрічі з представниками бізнесу були корисні тим, що студенти мали змогу почути корисні поради успішних людей та навчитися визначати власні пріоритети на шляху, який обрали. 
   Було організовано виїзні заняття зі студентами, а також зустріч з провідними фахівцями бізнесу в галузі торгівлі та митної справи. Під час екскурсії до "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" студенти ознайомились із організацією роботи торгового центру, структурою підприємства, методами продажу, новітніми технологіями. Відвідавши ПАТ "Універмаг "Дитячий світ" та ТМ "Будинок іграшок", студенти мали змогу ознайомитися з професійним складом персоналу, асортиментом товарів та послуг, ціновою характеристикою товарів, інтер'єром та екстер'єром підприємств, провести спостереження за рівнем обслуговування споживачів. 
   Для студентів, що навчаються за професійним спрямуванням "Менеджмент митної справи", було організовано виїзне заняття на Київську регіональну митницю, де було проведено зустріч з представниками митних органів України, загальну екскурсію по Київській регіональній митниці, а також детальне пояснення щодо розмитнення вантажу на реальному прикладі. 

 


Асистент кафедри менеджменту Гайдай Ю.В.

09.09.2010
annzo
2730
остання редакція 09.09.2010
23