logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

B рамках навчальної практики "Вступ до фаху"

Загальна інформація

  На початку нового 2010-11 навчального року в рамках навчальної практики "Вступ до фаху" студенти 1 курсу спеціалізацій "Менеджмент туристичного бізнесу", "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" та професійного спрямування "Туризм" зустрілися з провідними викладачами кафедри (проф., д.е.н. Ткаченко Т.І. та проф., д.е.н. Мельниченко С.В.) з метою ознайомлення з особливостями майбутньої професії та сфери діяльності. Під керівництвом викладачів кафедри студенти відвідали провідні заклади столичної індустрії гостинності та туризму: готелі "Radisson Blu SAS", "Дніпро", "Турист" і "Братислава", флотель "Баккара", готельно-ресторанний комплекс "Пуща Лісна". 
Під час виробничих екскурсій, проведених керівниками підприємств і структурних підрозділів, першокурсники наочно ознайомилися з плануванням та інтер'єрними рішеннями готельних номерів, організацією роботи ресторанів і барів, технологією надання додаткових послуг у готелі, отримали відповіді на свої запитання від співробітників різноманітних служб.
   У складі робочих груп студенти самостійно ознайомилися з діяльністю обраних ними туристичних, ресторанних та розважальних підприємств. Серед яких: туристичні фірми "Київський Супутник", "TUI", "Артекс-94", "Сам", "Троя", "Яна", "Етнотур", "Zabugor", "Travel Professiоnal Group", "TEZ-Tour", Клуб оздоровчого туризму, ресторан "Президент Готелю", ресторан "Муракамі", кафе-бар "Наірі", бар "Бундес", розважальний комплекс "Хата рибака" та багато інших. 
   Під час підсумкового заліку студенти взяли участь у творчій дискусії з питань перспектив розвитку туризму та його інфраструктури в України і світі, представили яскраві презентації підприємств. 
   Таким чином, заняття з навчальної практики "Вступ до фаху" вкотре довели свою ефективність та практичну корисність

 

 

 

Зав. кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Ткаченко Т.І.

19.09.2010
annzo
2777
остання редакція 19.09.2010
23