logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

День спортивної слави

Загальна інформація

  14 жовтня 2010 р. в університеті відбувся День спортивної слави. У спортивному манежі зібралися члени ректорату, кращі спортсмени університету, викладачі, співробітники, студенти КНТЕУ. Були присутні і почесні гості: голова комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Гамов В.Г., президент міжнародної федерації гірьового спорту Щербіна Ю.В., майстри спорту міжнародного класу, члени збірної команди України з плавання та легкої атлетики, учасники Олімпійських Ігор у Пекіні випускник факультету економіки, менеджменту і права Демидюк С. та студент обліково-економічного факультету Бреус С. 
   Присутніх на святі привітав ректор університету, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України Анатолій Антонович Мазаракі. Він зазначив про важливість занять фізичною культурою у житті кожної людини. Підкреслив, що спорт робить людей мужніми, здоровими, дружними, сприяє не тільки фізичному, але й всебічному гармонійному розвитку. 
У своєму виступі Анатолій Антонович наголосив, що в університеті створено всі умови для занять спортом. Матеріально-технічна база відповідає сучасним міжнародним вимогам. Ії розвиток планується і у майбутньому.
   Ректор побажав усім присутнім нових перемог та нагородив грамотами кращих студентів-спортсменів за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, високі досягнення у спортивних змаганнях. 
   З привітаннями виступили почесні гості свята. Вони нагородили призерів та переможців Спартакіади КНТЕУ 2009/10 н.р. 
Факультет економіки, менеджменту і права став переможцем Спартакіади минулого навчального року. Перехідний кубок ректор університету А.А. Мазаракі вручив декану факультету, кандидату у майстри спорту з плавання Наталії Миколаївні Гуляєвій.
Цікавою прикрасою свята стали виступи студентів-спортсменів зі художньої гімнастики, спортивної аеробіки та футболу. Вокальні номери майстрів культурно-мистецького центру сприяли створенню дружньої та теплої атмосфери свята.

 

 

 

Відділ навчально-виховної роботи

 

 

14.10.2010
annzo
2184
остання редакція 14.10.2010
23