logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Дебют першокурсника-2010

Загальна інформація

  28 жовтня 2010 року в актовій залі університету відбувся традиційний щорічний загальноуніверситетський конкурс художньої творчості студентів-першокурсників. Його мета - огляд та підтримка нових молодих талантів, активізація художньої самодіяльності та залучення до неї нових учасників. Він традиційно проводився за чотирма номінаціями, переможців яких визначало журі. 
У першій номінації - інструментальна музика - конкурсанти змагалися в майстерності та оригінальності виконання інструментального твору. Переможцями цього жанру стали студенти обліково-економічного факультету, друге місце посів товарознавчий факультет, третє - факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.
   У другій номінації - вокал - студенти демонстрували вокальні здібності. Журі відзначило високий професійний рівень всіх виконавців, наявність великої кількості талановитих першокурсників для подальшого розвитку цього жанру у нашому університеті, але місця розподілило наступним чином: перше було визнане за товарознавчим факультетом, друге місце отримали факультет економіки, менеджменту і права, третє - факультет фінансів та банківської справи. 
   Третя номінація - студентський театр естрадних мініатюр - завжди є найбільш складною для першокурсників, бо вимагає від постановників оригінальності твору, дотримання сценічної культури. Журі відзначило, що студенти-першокурсники цього року непогано впоралися з поставленим завданням та продемонстрували театральну майстерність. За оцінками журі переможцями стали представники факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, друге місце посів товарознавчий факультет, третє - факультет фінансів та банківської справи. 
   Як і завжди, найбільш феєричною, яскравою, оригінальною стала остання номінація дебюту першокурсника - хореографія. За кількістю учасників вона була найчисленнішою. Виступи спеціально створених хореографічних колективів факультетів не залишили байдужими глядачів у залі та визвали шалені оплески. Журі відзначило високий професіоналізм постановників та виконавців хореографічних композицій всіх факультетів, але найкращим назвало факультет економіки, менеджменту і права, друге місце - за факультетом ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, третє - за товарознавчим факультетом. 
   Підводячи підсумки конкурсу, журі та організатори відзначили високій рівень розвитку студентської художньої самодіяльності у КНТЕУ, привітали переможців, нагородили їх грамотами та подяками, вручили їм подарунки. 
   Дебют першокурсника - це важлива подія у житті першокурсників. Але вона неможлива без згуртованої роботи всього колективу КНТЕУ. До організації та проведення конкурсу доклали великих зусиль деканати, ради студентського самоврядування факультетів, наставники, студенти-старшокурсники, працівники всіх підрозділів університету. І тому ця подія пройшла з великим емоційним піднесенням і стала святом не лише для першокурсників, а й для всього університету.

 

 

 

Відділ навчально-виховної роботи

29.10.2010
annzo
2166
остання редакція 29.10.2010
23