logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Cвято першокурсника факультету ресторанно-готельногого та туристичного бізнесу

Загальна інформація

"МАЛИЙ ДЕБЮТ"

   Свято першокурсника "Маленький дебют" стало найвизначнішою подією на факультеті цього місяця. Усі студенти ФРГТБ старанно готували свої номери, адже це шалено, коли ти виступаєш на сцені твого улюбленого університету. Вступити було так важко. А вже тепер ти студент. За тебе вболіває твоя команда. За тобою пильно слідкує компетентна комісія. 
Нарешті час настав! Глядачі в актовій залі причаїлися в очікуванні шоу. За кулісами хвилювалися учасники, а з ними і їх наставники - старшокурсники. І ось воно!
   Саме свято дебюту розпочалося конкурсом презентацій. Кожна з 4 команд - менеджмент туристичної індустрії та туризм (1, 2, 12 - групи), готельно-ресторанна справа (9,10,11,14), технологія харчування ресторанна справа та сервіс (7, 8) та менеджмент готельно-ресторанної справи (3,4,5,6) - по черзі представляла свій напрямок, але все ж головною метою було показати групи як команду, як один дружній колектив. Усі чудово впоралися з завданням. Тому факультет може пишатися нами не тільки як освіченими висококваліфікованими фахівцями, але й як комунікабельними, обдарованими особистостями. За всебічне розуміння власної майбутньої діяльності перемогу отримала команда менеджменту готельно-ресторанної справи. Вітаємо з першою перемогою! 
   Наступним конкурсом був СТЕМ (студентський театр естрадних мініатюр). Запам'ятався лозунг команди "Паштет": вони мають рацію щодо призначення цієї страви у туризмі. Сильна команда, влучні жарти, продуманий сюжет. А команда "Кубик Рубік" потішила неординарністю постановки та швидкістю зміни дійства на сцені. Вибір суддів довго коливався між цими двома командами. Важіль таки опинився на боці команди менеджменту готельно-ресторанної справи. Вітаємо переможців! 
   Продовжили приємно дивувати суддів і глядачів хореографічні постановки та ліричні пісні. Номери усіх команд окремо та у їх сукупності принесли величезне задоволення: зміна стилів, напрямків, мов виконання, різновиди пластики та рухів. Особливо відзначилась команда менеджменту туристичної індустрії зі зворушливою постановкою про кохання. Саме ця команда отримала диплом переможця! Браво! 
   Серед претендентів на місце переможців вибрати когось одного було найважче для шановної комісії. Усі солісти, дует і, навіть, тріо вільно трималися на сцені, володіли голосом. Чарівний спів розливався залою. Вічні теми про матусину ласку, про рідну країну, про шалене кохання хвилювали душу. Перемогу учасники розділили між собою, адже судити прекрасні голоси різного тембру в одній номінації виявилось надто складно. 
   Яскраво, феєрично, незабутньо! Грамоти отримали всі команди, проте кожен за те, що вийшло найкраще. А взагалі ми один факультет. Різні та об'єднанні водночас. Перемогла Дружба, Спільна Мета, Талант та Наполегливість. 

"ВЕЛИКИЙ ДЕБЮТ"

   Нарешті свято Великого Дебюту першокурсника 2010 на нашій сцені. І ми маємо змогу вперше бути присутніми та брати участь у цьому грандіозному для університету заході. А якщо не вперше то по-новому насолодитися дійством , своєю працею, натхненням та успіхами. Нам як студентам-першокурсниками 2010 року дуже пощастило, адже 28 жовтня ще й ювілей Великого Дебюту. Вже 10 років поспіль гучними оплесками студенти вболівають за талановитих представників своїх факультетів. А таких умільців у КНТЕУ чимало! 
Що зібрало 5 різних факультетів, у цій святковій актовій залі?! Музика? Творчість? Можливо… Та безперечно основна причина - любов до нашого університету, бо ми одна велика родина. Об'єднані - тому сильні та непереможні. Але кожен мріє бути першим, кращим. Гордість за свій колектив - головна ціль змагання між факультетами . До того ж це вдалий час проявити себе і великий крок назустріч своєму розвитку.
   Рожево-білий колір найрідніший для студентства ФРГТБ. Тому на усіх членах групи підтримки цієї команди був одяг саме такої палітри кольорів. Оплески, плакати, заклики до перемоги наших учасників, лозунги - усе робилося задля підтримки найкращого, найдружнішого, найвеселішого факультету Київського національного торговельно-економічного університету. Безперечно вони відчули нашу підтримку, що йшла з самого серця і виливалася у шквал емоцій, доказом чого є наші досягнення. 
   "Грім гримить , земля трясеться наш ФРГТБ вперед несеться!" 
У конкурсі зі стему наш неперевершений ФРГТБ посів перше місце. Так! Перемога! Ми цього варті! Постановка на тему студентського життя у гуртожитку близька майже всьому першому курсу. Спокійно, без зайвої біганини наша команда по стему вийшла і заробила своє чинне перше місце.
   За хореографічну постановку - 2 місце. Наші учасники продемонстрували танці в усіх стилях, на які були здатні. Пластика дівчат та хлопців вражаюча. Почуття ритму, вміння рухатись та миттєво завмирати на місці, немов вилиті воскові фігури - притаманне нашим зіркам факультету. Щодо інструментальної музики, то у цій номінації ми посіли третє місце. Під час виступу зал огорнула атмосфера, яка всиляла надію, на обличчі з'явилась легка посмішка і промайнула думка: " Ми обираємо свій шлях, постійно йдемо вперед". Гітара у поєднанні з ударними та фортеп'яно пробуджували надію і тиху радість у серці. Результати з вокалу залишає бажати кращого, та це говорить тільки про одне: ми маємо куди розвиватися і маємо що удосконалювати. Головне, що наші дівчати виступили за честь і гідність факультету. Отже, за плечима вже є досвід, який треба використовувати з користю. 
   Усі вболівальники охрипли, усі виконавці втомилися, усі члени журі були враженні і задоволенні досягненнями. Цей блиск в очах неможливо сплутати, неможливо забути ту радість перемоги і запал! Окрема подяка усім старшокурсникам, хто працював з нами, хто допомагав нам ставити номери, корегував діяльність та направляв нас, підтримував під час виступу. Дякуємо, що прийняли нас у свою родину. Ми виправдаємо ваші сподівання! Дякуємо нашій адміністрації за проведення такого красивого свята! Уклін вам від усього першого курсу!!! 
   ФРГТБ!!! МИ НАЙКРАЩІ!!!

 

 

Лянная Наталія I курс I група

01.11.2010
annzo
1682
остання редакція 01.11.2010
23