logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Подіям Великої Вітчизняної війни присвячується

Загальна інформація

  З нагоди 66-ї річниці визволення України та 67-ї річниці визволення Києва від фашистських загарбників, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення 66-ї річниці визволення України від фашистських загарбників", віддаючи данину глибокої поваги і вдячності колишнім фронтовикам і трудівникам тилу, з метою увічнення пам'яті про Перемогу у Великій Вітчизняній війні в університеті останніми тижнями була проведена низка заходів. 
   Ректорат та рада ветеранів війни і праці КНТЕУ привітали ветеранів Великої Вітчизняної війни вітальними листівками. У холі головного корпусу університету ради студентського самоврядування КНТЕУ та факультетів організували виставку плакатів на тему "Пам'ятаємо минуле заради майбутнього". У музеї університету проведено тематичні екскурсії "Співробітники університету - герої та учасники Великої Вітчизняної війни". Студенти й викладачі мали можливість переглянути тематичну виставку мемуарної, історичної та художньої літератури, присвяченої подіям війни, визволення України та Києва від фашистських загарбників. 
   Молодь університету зустрілася з ветераном Великої Вітчизняної війни, учасником бойових дій Бевзюком Віктором Михайловичем, який понад двадцять років працював в університеті заступником начальника навчального відділу. Студенти зацікавлено й уважно вислухали його розповідь про фронтову юність, трудовий шлях після війни. 
   Серед студентів університету проведено літературний конкурс на кращий авторський патріотичний вірш, переможцем якого став студент ІІІ курсу, голова ради студентського самоврядування факультету фінансів та банківської справи Дем'янков Єгор. Його вірші, присвячені визволенню України та Києва від фашистських загарбників, опубліковані у газеті "Університет і час". Студентський камерний академічний хор взяв участь у святковому концерті для ветеранів війни, що лікуються в інституті експериментальної патології, онкології і радіології ім. Р.Є. Кравецького. 
   Студенти університету відвідали Національний музей історії Великої Вітчизняної війни, експонати якого розповідають про події війни на території нашої країни і наглядно демонструють внесок України у Перемогу над фашизмом. Вшановуючи пам'ять загиблих у роки війни, вони поклали квіти до пам'ятників Невідомому солдатові у Парку Слави та визволителю Києва - генералу Миколі Федоровичу Ватутіну у Маріїнському парку. 
  4 листопада 2010 р. голова ради студентського самоврядування університету Микола Бужак та голова ради ветеранів війни і праці КНТЕУ Олександр Сергійович Болілий підписали меморандум про співпрацю щодо патріотичного виховання молоді, формуванню у неї високої моральності, шанобливого ставлення до ветеранів та подій Великої Вітчизняної війни, розвитку волонтерського руху, проведенню пошукової, дослідницької, краєзнавчої роботи тощо. 
Пам'ять про війну, її сувора правда завжди залишаються з нами!

 

Відділ навчально-виховної роботи

09.11.2010
annzo
2368
остання редакція 09.11.2010
23