logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

11 - 12 листопада 2010 р. у Харківській національній академії міського господарства відбулося ХХХV об'єднане засідання Науково-методичної комісії зі сфери обслуговування та підкомісії з товарознавства і торговельного підприємництва Міністерства освіти і

Загальна інформація

  Відчуття батьківських рук, їх тепла, материнської ніжності та любові - природні потреби людини. Та буває, що славнозвісний материнський інстинкт "не спрацьовує" і маленькі клубочки майбутнього щастя з плоті, крові та душі стають нікому не потрібні…Такі чисті, чесні, добрі, крихітні люди залишаються на одинці зі світом…Їх може врятувати лише щире милосердя, краплина любові і проста, всім нам відома, доброта. Адже її так легко дарувати. І це підтверджує велика кількість благодійних заходів спрямованих на покращення життя дітей-сиріт із дитячих будинків та інтернатів проведених Київським національним торговельно-економічним університетом. Сподіваємося, подарунки та солодкий сюрприз, нададуть яскравих барв у життя діточок. Одним із заходів стала поїздка студентства факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу до дитячої домівки "Сонечко" на свято десятиріччя цього закладу. На перший погляд, типова двоповерхова будівля надто схожа на дитячий садок: усередині затишні, власноруч прикрашені талановитими дітками, кімнати. Співробітники - привітні люди, які повністю присвятили себе закладу. Там навіть працюють цілі родові династії. Це покликання, що заслуговує на низький уклін та величезну пошану! 
   В головній залі веселе свято: для гостей-спонсорів - пісні, танці та вірші, а для дітей - море солодощів, іграшок, нагород та інших подарунків. Життя у "Сонечку" просто вирує: комусь завтра 18 років, а в когось перше та щасливе кохання. Показати дітям радість кожної миті, знаходити смішне та виховувати під час навчання -завдання педагогів. Діти живуть у режимі веселого дитячого садочка, але з потаємним бажанням бути потрібними, сподобатися і стати частиною невеликої, теплої , дружньої родини. 
Прощаємось. Всі діти гуртом кажуть: "До побачення!", - вихователі дякують та запрошують приїхати ще. Фотографуємося, зараз відчуваємо себе їхніми братами та сестрами. Вони ще маленькі, але вже знайомі з жорстокістю, лиш не знають як вона називається. Вони добрі та щирі, тільки трішки замкнуті. Хай ці діти будуть щасливими, нехай у них буде власна сім'я, аби вони пізнали той невимовний зв'язок дитини з матір'ю!
   У людини безліч чеснот: доброта, щедрість, чуйність, уміння співчувати... І всі вони починаються з любові людини до людини. А є ще така якість як милосердя. Вона спрямована на те, щоб спростувати несправедливий латинський крилатий вираз: "Людина людині вовк". 
Ми всі люди, і у всіх нас бувають негаразди та падіння, але потрібно триматися разом, не забувати ближніх своїх та допомогати наскільки вистачить сили, бо тільки так наш світ не порине в темряву злості та ненависті. Кохаймо, даруймо свою ніжність і турботу, адже це і є те заради чого треба жити.

 

 

 

Декан факультету ФРГТБ М.І.Пересічний

17.11.2010
annzo
1840
остання редакція 17.11.2010
23