logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Святкування Дня студента

Загальна інформація

 17 листопада в Україні відзначається День студента. З цієї нагоди в університеті відбулось урочисте свято.
В актовій залі зібрались студенти, викладачі, співробітники університету. Присутніх привітав ректор, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України, заслужений діяч науки і техніки України Анатолій Антонович Мазаракі. Він зазначив, що це свято зближує та об'єднує студентів всього світу. Студенти завжди були найбільш волелюбною, незалежною та креативною частиною суспільства. Кожний студент нашого університету - це особистість, яка по-справжньому розкривається у стінах навчального закладу. Ректорат пишається нашими студентами, зокрема тими, що отримують академічні персональні та іменні стипендії, стали переможцями ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з різних дисциплін та спеціальностей, отримали призові місця на Всеукраїнському конкурсі з природничих, технічних і гуманітарних наук, взяли участь у Міжнародних та Всеукраїнських конференціях та отримали дипломи І-ІІІ ступеню. Наші студенти вирізняються своєю науковою творчістю, постійно займаються дослідницькою діяльністю. Так, в університеті видано сорок томів студентських наукових праць, що є ще одним свідченням високої професійної підготовки нашої молоді.
   Анатолій Антонович звернув увагу на те, як активізувалась робота ради студентського самоврядування університету, факультетів, гуртожитків. Налагоджено партнерство між викладачами і студентами, між студентським самоврядуванням та адміністрацією університету. Студентське самоврядування стало структурованим, потужним, соціально-активним у навчально-виховному процесі. Ректор зазначив, що пишається тим, як активно наші студенти беруть участь у благодійних акціях, волонтерському русі. Значна їх кількість проявляє милосердя, чуйність та є донорами. Він радіє з того, що наші студенти - виховані, фізично та культурно розвинені особистості. Ректор А.А. Мазаракі побажав молоді міцного здоров'я, невичерпного оптимізму, натхнення й наполегливості в оволодінні знаннями, неодмінних успіхів у навчанні, нових творчих досягнень, гармонійного духовного та фізичного розвитку. 
   За успішне навчання, особисті успіхи у вивченні окремих дисциплін, наукову роботу та активну участь у громадському житті університету кращі студенти були нагороджені грамотою ректора та отримали цінний подарунок - книгу Мазаракі А.А. "Торговля: история, цивилизация, мораль". 

   Серед них: 
52 студента, які отримували стипендії Президента України, Верховної Ради України, імені Президента Торгово-промислової палати України О.П. Михайліченка, Київського міського голови;
136 студентів - відмінників;
20 студентів нагороджені за активну наукову роботу;
23 студента - за активну громадську роботу;
9 студентів - за активну роботу у гуртожитках;
10 студентів, які чотири рази й більше ставали донорами;
52 студента нагороджено за активну участь у роботі студентського самоврядування;
34 студента - за активну участь у культурно-масовій роботі;
15 кращих спортсменів університету.

   Яскравим свідченням успіхів наших студентів, активної роботи рад студентського самоврядування університету, факультетів, гуртожитків стали презентації у холі актової зали, які могли оглянути всі бажаючі. 
   Вишуканою та цікавою окрасою свята стали виступи студентів Національної музичної академії імені Петра Чайковського. Висока майстерність виконання класичної музики дала можливість доторкнутися до прекрасного, отримати справжню насолоду від неперевершених вічних мелодій та сприяла створенню дружньої, теплої атмосфери свята.

 

Відділ навчально-виховної роботи

18.11.2010
annzo
1947
остання редакція 18.11.2010
23