logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Конференція студентського самоврядування "Лідер студентського самоврядування: хто він?"

Загальна інформація

  15-16 листопада в університеті відбулась конференція студентського самоврядування "Лідер студентського самоврядування: хто він?". Її мета - формування навичок організаційної та управлінської роботи майбутніх фахівців, розвиток лідерських якостей, обговорення та узагальнення актуальних проблем функціонування студентського самоврядування в сучасних умовах. Організатор - рада студентського самоврядування КНТЕУ. У конференції взяли участь представники студентського самоврядування Вінницького, Харківського, Чернівецького торговельно-економічних інститутів. 
На початку конференції відбулась зустріч студентського самоврядування з першим проректором з науково-педагогічної роботи Олександром Петровичем Корольчуком, який нагородив активних представників рад студентського самоврядування грамотами та цінним подарунком - книгою Мазаракі А.А. "Торговля: история, цивилизация, мораль".

   На пленарному засіданні з цікавими ґрунтовними доповідями виступили студенти КНТЕУ: Навольський Василь, Расевич Вікторія, Маслова Тетяна, Швестко Валерія, Лисенко Максим, Лучино Тетяна. Обговорювались питання: 
- роль лідера у підвищенні ефективності діяльності ради студентського самоврядування;
- рада студентського самоврядування - крок до ефективного менеджменту;
- етапи становлення лідера, його сходинки до успіху;
- характерні риси, які повинен мати лідер, їх виховання;
- взаємодія лідера студентського самоврядування з радою, колективом студентів, адміністрацією;
- лідерами народжуються чи стають.

   Дискусію підтримали студенти Харківського торговельно-економічного інституту Кроленко Ксенія, Вінницького торговельно-економічного інституту Тітко Ярослав, Чернівецького торговельно-економічного інституту Руснак Михайло. Вони розповіли про основні напрямки діяльності своїх рад, їх структуру, про особливості виборів їх голів. Студенти обговорили також проблеми активізації діяльності молоді в сучасних умовах, вирішення питань фінансування, захисту прав студентів, подальшої взаємної співпраці. 
   Учасники конференції взяли участь у практичному тренінгу "Школа лідера", який успішно проводиться в університеті психологом Кущенко О.М. та наочно демонструє методи та можливості розвитку у молоді лідерських навичок. Вони відвідали музей університету та ознайомилися з його історією і досягненнями. Також оглянули презентації роботи рад студентського самоврядування університету, факультету, гуртожитків, що стали яскравим свідченням їх діяльності та ролі лідера у житті студентства.

 

 

Відділ навчально-виховної роботи

19.11.2010
annzo
2081
остання редакція 19.11.2010
23