logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Міжнародний молодіжний форум "Пробудись, свідомий споживач!"

Загальна інформація

  9 грудня 2010 року в рамках Всеукраїнського руху "Молодь за права споживачів" відбувся Міжнародний молодіжний форум "Пробудись, свідомий споживач!" за участю представників органів державної влади, громадських організацій, науково-дослідних установ, вищих навчальних закладів засобів, масової інформації та іншої громадськості. 
З вітальним словом до учасників Форуму звернулись представники Міністерства економіки України, Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики, Української асоціації споживачів, ГО "Інститут споживчих програм", Науково-дослідного центру незалежних споживчих експертиз "ТЕСТ", спілки фахівців - експертів з якості, Хмельницького обласного товариства захисту прав споживачів, товариства споживачів "Закон" та ін.
   В роботі Міжнародного молодіжного форуму взяли участь понад 250 представників вищих навчальних закладів, зокрема широким було представництво студентів Київського національного торговельно-економічного університету, Луганського національного університету, Луцького національного технічного університету, Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Туган-Барановського, Одеської національної академії харчових технологій, Полтавського університету економіки та торгівлі, Університету економіки та права "КРОК", також на форумі були делегати з Познанського економічного університету (Польща). 
   Робота форуму відбувалася у форматі секційних засідань, зокрема розглядались питання правових аспектів захисту прав споживачів, освіти та інформування споживачів, безпечності та якості харчових продуктів, консумерських проблем ринку непродовольчих товарів та сфери послуг. Також було проведено майстер-класи на теми: "Споживач, захисти себе сам!", "А тому смакує підробка?", які дали змогу присутнім набути практичних навичок щодо механізмів захисту своїх прав як споживачів та визначення фальсифікації певних груп товарів. 
   За результатами роботи форуму були відзначені кращі доповіді учасників форуму та обговорено пропозиції щодо підготовки до наступної грандіозної події Всеукраїнського руху "Молодь за права споживачів" - Консумерського фестивалю, запланованого на 15-17 березня 2011 року.

 

 

Ректорат

10.12.2010
annzo
1991
остання редакція 10.12.2010
23