logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Oн-лайн конференція "Підготовка до ЕВРО-2012: підсумки 2010 року - очима молоді"

Загальна інформація

  22 грудня відбулася Студентська наукова он-лайн конференція "Підготовка до ЕВРО-2012: підсумки 2010 року - очима молоді" між студентами чотирьох приймаючих міст Євро-2012. Організаторами виступили: Київський національний торговельно-економічний університет, Донецький інститут туристичного бізнесу, Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, Львівський інститут економіки і туризму, Харківська національна академія міського господарства, Харківський національний економічний університет. 
   В рамках конференції обговорювалися основні досягнення приймаючих міст в підготовці до проведення турніру, тенденції розвитку туристичної, готельної, транспортної та спортивної інфраструктури, проблемні питання, що виникають у процесі підготовки та навчання волонтерів. 
   Від КНТЕУ в конференції брали участь д.е.н, професор, завідувач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу - Ткаченко Тетяна Іванівна, д.е.н, професор, начальник наукового відділу Мельниченко Світлана Володимирівна, викладачі кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, студентський актив 3-5 курсів. 
На конференції свою доповідь представила магістрантка Опанасенко Тетяна із темою "Брендінг як фактор капіталізації індустрії гостинності у рамках проведення Євро 2012". Студентка глибоко розкрила теоретичну сутність брендінгу в індустрії гостинності, а також навела приклади позитивного впливу івентивного фактору - проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 на капіталізацію брендів в індустрії гостинності.
   Варто відзначити, що подібна конференція з застосуванням скайп-технології проводилася вперше. Зокрема, Ткаченко Т.І. зазначила про великі перспективи розвитку даного виду конференцій у майбутньому. 
   Загалом відзначено, що конференція була організована на високому рівні, всі доповіді мали практичний зміст, були наповнені цікавою інформацією та засвідчили високий ступінь бажання брати участь у проведенні Третього найбільшого спортивного дійства в світі кожним із студентів.

 

 

Зав. кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Ткаченко Т.І.

24.12.2010
annzo
1805
остання редакція 24.12.2010
23