logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Відбірковий турнір ІХ чемпіонату КНТЕУ з "Брейн-рингу"

Загальна інформація

  10 лютого 2011 року в університеті відбувся відбірковий турнір ІХ чемпіонату КНТЕУ з "Брейн-рингу". Він проводився за правилами гри "Що? Де? Коли?". Його учасниками стали двадцять команд, які змагалися за право представляти КНТЕУ у фіналі цього чемпіонату 16 березня 2011 року. 
   Зацікавленість студентів у проведенні інтелектуальних ігор постійно зростає. Цього року до кола гравців-інтелектуалів приєдналась велика група першокурсників. Кількість команд-учасниць порівняно з минулим роком збільшилася. Всі учасники змагання продемонстрували високий інтелектуальний рівень, розвинуті логічні здібності, міцний командний дух та великий інтерес до гри. Напружена боротьба закінчилась визначенням переможців. 
ІV місце посіла команда факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу "Big Bang", яка брала участь у змаганнях вперше. Вона складається зі студентів третього курсу, капітан команди - Іващенко Анна. 
ІІІ місце - команда факультету економіки, менеджменту і права "YNWA", капітан - студент V к. Пилипчук Дмитро. Команда протягом трьох років бере участь у чемпіонаті, минулого року була переможцем відбіркового турніру та учасником фіналу.
ІІ місце виборола команда факультету фінансів та банківської справи "Тріумф", яка вже вдруге взяла участь у відбірковій грі. До її складу входять студенти-третьокурсники, капітан команди - Чавалюк Юрій.
   Переможцем відбіркового турніру та чемпіоном університетської гри "Що? Де? Коли?" стала команда "Витік мозку" факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, капітан - студентка IIІ курсу Слепченко Ольга. Минулого року команда була переможцем VІІІ чемпіонату КНТЕУ з "Брейн-рингу". 
   Бажаємо всім командам подальших успіхів, а переможцям та призерам - гідно представити КНТЕУ у фіналі ІХ чемпіонату з "Брейн-рингу".

 

 

Відділ навчально-виховної роботи

11.02.2011
annzo
1702
остання редакція 11.02.2011