logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Фінал у змаганнях інтелектуалів

Загальна інформація

16 березня 2011 р. у Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся фінальний турнір IХ чемпіонату університету з брейн-рингу. За право стати чемпіоном змагалось вісім команд: чотири команди КНТЕУ та команди Вінницького, Харківського, Чернівецького торговельно-економічних інститутів, Ужгородського навчального центру. КНТЕУ представляли переможці відбіркового турніру, який відбувся 10 лютого: команди "Витік мозку", "Big Bang" факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу; "YNWA" факультету економіки, менеджменту і права; "Тріумф" факультету фінансів та банківської справи.
    На початку гри кожна команда представила себе за допомогою комп'ютерної презентації. Гра була цікавою та різноплановою. Учасники змагань продемонстрували високий інтелектуальний рівень та розвинуті логічні здібності. Для присутніх у залі вболівальників та глядачів відбувся конкурс на кращого знавця, переможці якого отримали призи. В перервах між інтелектуальними змаганнями були представлені музичні номери, які підготували студенти університету.
    Закінчився фінальний турнір визначенням переможців. ІІІ місце посіла команда "Інтер" Чернівецького торговельно-економічного інституту (капітан команди студент ІІІ курсу Затуловський Дмитро). ІІ місце здобула команда "Тір-тор" Вінницького торговельно-економічного інституту (капітан команди студент ІІ курсу Черномаз Станіслав). І місце та перехідний кубок за перемогу в чемпіонаті КНТЕУ з брейн-рингу виборола команда "Тріумф" факультету фінансів та банківської справи (капітан команди студент ІІІ курсу Чавалюк Юрій).
    Всіх переможців чемпіонату було нагороджено почесними грамотами, учасників відзначено подяками. На згадку про гру переможці та учасники отримали пам'ятні подарунки.

 

 

Відділ навчально-виховної роботи

17.03.2011
annzo
1741
остання редакція 17.03.2011