logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Щоденник «KNUTE Career Week-2021». День перший

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті розпочався «KNUTE Career Week-2021», який триватиме до 09 квітня.

Протягом тижня здобувачі вищої освіти матимуть можливість долучатися до майстер класів, вебінарів, презентацій і гостьових лекцій в онлайн-форматі від найкращих спікерів провідних вітчизняних і міжнародних компаній.

Цьогоріч на тижні кар’єри представлені компанії різних сфер діяльності:  фінансової, торгівлі, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, ІТ та інші. Участь у заході – це можливість для студентів та аспірантів дізнатись про діяльність компаній, поспілкуватися з їх провідними фахівцями, отримати інформацію щодо програм практик, стажувань та перспектив кар’єрного розвитку.

Першого дня  відбулися  чотири  кар’єрні заходи, у яких взяли участь до чотириста  студентів і аспірантів КНТЕУ.

На вебінарі «IT& IT Security: partners or competitors?» Євген Балютов, директор з інформаційної безпеки «Райффайзен Банк Аваль»  розповів про тенденції сучасних компаній щодо забезпечення їх безпеки, про те які технології найактуальніші та з якої сфери варто розпочинати кар’єру.

 Також на вебінарі йшлося про: розробку у сфері IT безпеки; яким чином організована робота підрозділів інформаційної безпеки, та яку цінність несуть експерти з безпеки у бізнес;  що в основі будь-якої трансформації лежить у першу чергу mindset;  що варто шукати можливості й рішення робочих задач, а не говорити відразу «ні».

Під час  лекції «БЕЙКЕР ТІЛЛІ Україна»  «Карєра. Стратегії успішного розвитку» Христіанінова Галина Senior HR specialist ознайомила здобувачів вищої освіти з моделлю ідеальної кар’єри, детально прокоментувала складові плану розвитку кар’єри, розповіла про важливу роль менторів для випускників. 

На презентації «PWC» «Чому аудит? Чому PwC?»  Євгенія Швець, менеджер відділу аудиту розповіла про компанію, основні етапи відбору в PwC. Владислава Чута, консультант відділу аудиту повідомила про новітні технології в аудиті, ключові етапи аудиторського проєкту, забезпечення якісного аудиту. Анна Годун, старший рекрутер PWC надала  детальну інформацію про  етапи відбору на роботу в компанію (реєстрацію на вакансію, он-лайн тестування, співбесіду в офісі чи он-лайн), вона охарактеризувала основні знання та навички, які необхідні для майбутніх співробітників. Спікер розповіла про найближчі заходи заплановані компанією для початківців.

На лекції КРMG «Кар’єра, що надихає» Анастасія Зозуля, фахівчиня із залучення талантів розповіла про  KPMG, про те які послуги  надає компанія (аудит, податкові та юридичні, консультаційні послуги, IT- консультування), для кого працює. Вона детально охарактеризувала кожен з етапів відбору  для роботи в компанії (реєстрація, тестування, особиста розмова, job offer), надала корисні рекомендації щодо підготовки до зустрічі з роботодавцями. Пані Анастасія закцентувала увагу на тому, що має бути в резюме (особисті дані, освіта, професійні навички, побажання до майбутньої роботи, досвід роботи, додаткова інформація). Спікер розповіла про підготовку до відеоспівбесіди, успішне інтерв’ю та запропонувала слідкувати за відкритими вакансіями в соціальних мережах.

Кожна зустріч супроводжувалася взаємним інтересом здобувачів і стейкголдерів через запитання, відповіді і пропозиції.

Студенти і аспіранти активно спілкувались  зі спікерами в чаті.  За найцікавіші запитання учасники заходу отримають заохочувальні призи  від компаній.

«KNUTE Career Week-2021» продовжується,  долучайтесь до наступних цікавих лекцій від роботодавців, не втрачайте свого шансу на успішне працевлаштування.

05.04.2021
433884
3396
остання редакція 22.07.2021
43630