logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Щоденник «KNUTE Career Week-2021». День третій

Загальна інформація

Третій день студенти, аспіранти та викладачі мали можливість онлайн-спілкування з представниками бізнес-спільноти на  «KNUTE Career Week-2021».

Антоніна Форостяна, фахівець з навчання та розвитку персоналу на лекції «Знайомство з міжнародною готельною мережею Hilton. Новації в сфері гостинності в період нинішніх реалій» ознайомила здобувачів вищої освіти з історією створення мережі, охарактеризувала всі сегменти бренду компанії Hilton, розповіла про стандарти та корпоративну культуру. Спікер наголосила на важливості створення виняткового сервісу та позитивних емоцій в сфері гостинності в період нинішніх реалій. Здобувачі обговорили питання проходження практики в мережі та можливості  працевлаштування.

Керівник людських ресурсів магазину Чернігівська ТОВ «АШАН Україна ГІПЕРМАРКЕТ» Ященко Дмитро презентував здобувачам вищої освіти проєкт «Комерсант майбутнього», участь у якому допомагає молоді після університету відразу обіймати  керівні посади, навчатися та зростати в компанії, просуваючись кар’єрними сходами. Олександр Рудуман, менеджер з продажів магазину Рів Гош  розповів  про те, як випускникам побудувати успішну кар’єру в міжнародній компанії, які існують пропозиції для спеціалістів без досвіду роботи.

Про основні бізнес-напрямки, інвестиції, нові технології та соціальні проєкти  компанії здобувачі вищої освіти дізналися з презентації «Лореаль Україна: як ми розвиваємо наших співробітників. Стань частиною команди!» від менеджера з підбору персоналу Ярослави Ромашко. Під час зустрічі відбулося активне обговорення критеріїв ідеального місця роботи. Спікер прокоментувала ключові вимоги за якими компанія оцінює персонал та  запропонувала долучатись до програм стажування, які передбачають подальше працевлаштування. Менеджер з навчання і розвитку персоналу Олена Шумська наголосила на  навичках, які цінують в міжнародних компаніях (ментальне та критичне мислення, здатність до постійного розвитку і навчання, стійкість, гнучкість), поділилася    ресурсами на яких можна безкоштовно навчатися.

На майстер-класі «Як написати резюме та мотиваційний лист для міжнародної компанії: tips & tricks» Олена Огороднічук випускниця КНТЕУ, рекрутер компанії «Делойт» в Україні, акцентувала увагу на особливостях роботи в найбільшій міжнародній консалтинговій компанії, що має офіси у 140 країнах. Спікер детально розповіла про складання резюме, типові помилки та наголосила на тому, що опис скілів також додасть у рейтингу кандидатам, особливо без досвіду роботи. Пані Олена запросила  здобувачів на стажування та навчання до інтенсив-школи з аудиту, яке буде проходити з 5 по 12 липня 2021 року.

Презентуючи «Програму стажування «Global Start» у GMS» Тетяна Деркач Senior Recruiter та Анастасія Захарова Project Manager розповіли про «GMS», як міжнародного провайдера  месенджингових послуг для мобільних операторів, запропонували стажування для здобувачів без досвіду роботи за такими напрямами: взаємодія з клієнтами та партнерами, телекомунікації, інформаційна безпека, фінанси, маркетинг. Іван Козак керівник International Accounting Un розповів про те чим займається його група, взаємодію клієнта з партнерами, участь у переговорах, ведення проєктів, навчання в компанії  та програми якими повинні володіти майбутні співробітники.

Студентам і аспірантам запропонували оплачуване стажування, яке триватиме з 14 червня до 24 вересня 2021 року, часткову зайнятість (30 робочих годин на тиждень у київському офісі GMS, а також можливість працювати віддалено), постійний супровід ментора, взаємодія з яким допоможе стати кваліфікованим спеціалістом початкового рівня, рекомендаційні листи та працевлаштування.

На всіх зустрічах здобувачі ставили багато запитань як в ефірі, так і в чаті та отримали компетентні відповіді.

«KNUTE Career Week-2021» продовжується, тож очікуємо на нові онлайн-зустрічі зі стейкголдерами!

07.04.2021
433884
4836
остання редакція 22.07.2021
43630