logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Результати ІІІ Всеукраїнського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті 13 квітня відбувся ІІІ Всеукраїнський конкурс стартапів «TourSystemUkrChallenge» серед студентів закладів вищої освіти за  напрямами: «Start-up. Hospitality», «Start-up. Tour», «Start-up. Restaurant» в онлайн режимі з використанням сервісу для відеозв’язку «ZOOM».

Метою конкурсу є презентація інноваційних бізнес-ідей здобувачами вищої освіти, позиціювання факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу як комунікаційної бізнес-платформи для стимулювання й активізації інноваційного підприємництва у сфері туризму та гостинності,  ознайомлення зі стартапами стейкхолдерів освітніх програм, формування soft skills та hard skills у здобувачів вищої освіти.

З вітальним словом до учасників звернувся ректор КНТЕУ, д.е.н., професор Мазаракі А.А., який відмітив актуальність і креативність  проведення конкурсу, підтримав студентів у їх прагненні до творчого пошуку та окреслив потенційні можливості подальшої співпраці переможців конкурсу з інвесторами, партнерами, стейкхолдерами.

Конкурс відбувся у формі пітчингу, тобто кожен учасник мав 5 хвилин на презентацію власної бізнес-ідеї. За звання переможців за кожним з напрямом конкурсу змагалися 37 здобувачів із 14 закладів вищої освіти міст України – це Київ, Одеса, Чернівці, Кременчук, Ужгород, Маріуполь, Луцьк, Івано-Франківськ, Вінниця. Студенти, які презентували стартапи  і перетворили  презентацію у цікаву бізнес подорож безпосередніми учасниками якої стали всі бажаючі та конкурсна комісія у складі:
проректор з наукової роботи, професор Мельниченко С., декан ФРГТБ, професор Ведмідь Н., завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професор Бойко М., завідувач кафедри туризму та рекреації, професор Ткаченко Т., завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства, професор Федорова Д.,  Дворська І., генеральний директор ТОВ «TRAVEL HUB», Семикопова Т., директор мережі ТОВ «Сітізен-кафе», керівник проєкту «CoffeeLover», Ілляшенко О., директор з сервісу та розвитку мережі гастробар «Rebra&Kotlety», Косіченко А., керуюча мережею ресторанів ТОВ «Фішка», Кондратенко Т., директор ТОВ «АР-ТІ-ПІ» туристичного оператора «Vitiana» представництва Міжнародної В2В-компанїї rooms XML в Україні, Тимошенко Т., радник з регіонального розвитку київського Центру розвитку місцевого самоврядування, Програма «U-LEAD з Європою», голова ради Всеукраїнської федерації роботодавців у сфері туризму України, Ларін  Д., керуючий рекреаційним комплексом «Selfish Club»,  Тимофеєва Є., керівник відділу продажів рекреаційного комплексу «Selfish Club» та викладачі: професор Босовська М., професор Михайличенко Г., професор Гніцевич В., доцент Охріменко А., доцент Кравцов С.

Учасники та гості конкурсу подорожували ексклюзивними турами з розміщенням у глемпінгах Волинської області, отримали насолоду від перебування та затишку у концептуальному готелі «4 FAMILY  Resort», поринули у атмосферу історико-культурної спадщини Івано-Франківська, відчули велич Коломийського музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобринського, відпочивали у SPA центрі сучасного готелю «OZRESORT», спробували корисні солодощі «free from», харчові продукти «Organic», відвідали вітамінний бар «Фрутті-Вітамін», оцінювали зручність подорожування з домашніми тваринами від агенції «Pet&Trip», разом з інтерактивним додатком «Кишеньковий гід» подорожували теренами нашої країни.

Усі учасники продемонстрували різноманітні, інноваційні, модернові алгоритми від ідеї до відкриття власного бізнесу та заслужено отримали сертифікати ІІІ Всеукраїнського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge», які стануть у нагоді для подальшого професійного розвитку.


Переможці ІІІ Всеукраїнського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»


Дипломи І ступеня

Назва стартапу

Автор

Заклад вищої освіти

«Sweet Traditions»

Ходченко Олександра, Агапова Олександра

Керівник: Юдіна Т.І., д.т.н. професор

Київський національний торговельно-економічний університет

«WIDERWORLD»

Березова Юлія, Воловідник Крістіна

Керівник: Данкеєва О. М., канд.екон.наук, доцент

Національний університет харчових технологій

Дипломи ІІ ступеня

Кишеньковий гід

Субботіна Олександра

Керівник: Антонюк К. Г., асистент

Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ

«Додаток «JAM»

Ліпатникова Юлія

Керівник: Кравцов С. С., канд.наук з держ. управл.

Київський національний торговельно-економічний університет

Дипломи ІІІ ступеня

«4 Фемелі Резорт»

Устименко Софія,  Балко В’ячеслав

Керівник: Зікій Н.Л., викладач

Київський національний торговельно-економічний університет

«Квест-тур «Невідоме життя відомих людей Одеси»

Гетьманенко Анастасія

Керівник: Яворська В. В.,
д-р, .геогр.наук, професор

Одеський національний університет імені І. Мечникова

Кав’ярня –бібліотека «BRIGHT SIDE»

Куш Анастасія

Керівник: Труніна Ірина Михайлівна,
д-р.екон.наук, професор

Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського

«HOTEL SCHEDULE»

Грись Катерина

Керівник: Гончар Юлія, викладач

Київський торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ


Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо подальших успіхів!

ІІІ Всеукраїнський конкурс TourSystemsUkrChallenge відбувся! До нових зустрічей!

13.04.2021
433884
3683
остання редакція 22.07.2021
43630