logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вітаємо колектив культурно-мистецького центру з перемогою!

Загальна інформація

 Наприкінці березня 2011 року вже вдруге поспіль у мальовничому курортному селищі Ворзель пройшов Всеукраїнський фольклорно-етнографічний фестиваль-конкурс "Золоті ключі" імені Василя Верховинця, що став справжнім подарунком поціновувачам фольклору та хореографії з різних регіонів України - Наддніпрянщини, Слобожанщини, Поділля, Прикарпаття, Буковини і Полісся. Цей культурно-мистецький проект названо іменем відомого фольклориста, хормейстера, прославленого діяча українського мистецтва, учня і послідовника Миколи Віталійовича Лисенка - Василя Миколайовича Верховинця. На справжнє свято української народної пісні і танцю були запрошені аматорські колективи сіл, районів та міст України.
    Київський національний торговельно-економічний університет у фольклорно-етнографічному фестивалі представляли студентський хореографічний колектив, ансамбль народного танцю "Візерунки", художнім постановником якого є Володимир Миколайович Ярошевич та солістка народного співу, "золотий" голос КНТЕУ, керівник студії вокалу та сучасної музики Наталя Вікторівна Похилько.
    Програма, яка складалася з виступів студентів хореографічного колективу "Візерунки", що старанно виборював лауреатське місце, захищав честь свого університету, та сольного виконання українських пісень Наталії Похилько, що змусила зворушити серце своїм чарівним співом, була високо оцінена членами журі фестивалю (головою оргкомітету фестивалю - головою депутатської групи "Відродження Ворзеля" Ворзельської селищної ради Олегом Смолянчуком та головою журі - заслуженим працівником культури України, професором Київського національного університету культури і мистецтв Петром Андрійчуком) і нагороджена Дипломом І ступеня в номінації сольний спів та Дипломом ІІ ступеня в номінації хореографічні колективи в жанрі народної хореографії. Також за досягнення у розвитку аматорської творчості, підтримку та розвиток фольклору в Україні, збереження та примноження музичної спадщини був нагороджений почесною грамотою фестивалю директор культурно-мистецького центру КНТЕУ Кошель Дмитро Миколайович.
    Колектив культурно-мистецького центру приймає участь у розвитку фольклору України, зберігає і примножує українську музичну спадщину та популяризує Київський національний торговельно-економічний університет.
    Бережімо народні скарби, щоб у майбутньому жити і творити в найкращій країні світу - Україні!

 

Директор КМЦ      Д.М. Кошель

29.03.2011
annzo
2232
остання редакція 29.03.2011