logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Logistics Lab - керуй шляхом до своєї мети

Загальна інформація

18 жовтня 2021 р. відбулася довгоочікувана подія освітньо-практичного проєкту – відкриття логістичної лабораторії LOGISTICS LAB, яка є спільним освітньо-професійним проектом КНТЕУ та  за підтримки групи компаній Zammler .

На урочистості були присутні: ректор КНТЕУ А. А. Мазаракі, заступник Міністра освіти і науки І. М. Гарбарук, співвласник групи логістичних компаній ZAMMLER В.М. Шевченко, генеральний директор компанії UIS А. Варибок, голова Ради студентського самоврядування КНТЕУ М. Белінський, представники кафедри торговельного підприємництва та логістики,  студенти, викладачі.

З вітальним словом звернувся до студентів, викладачів і гостей Ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі, відзначивши важливість підготовки фахівців з логістики та формування у них практичних навичок і компетентностей. Особливу подяку Ректор висловив керівництву і колективу ZAMMLER GROUP за їх зацікавленість, ініціативність і долучення до освітнього процесу в Університеті, сприяння і підтримку у створенні нового, практично-орієнтованого освітнього простору – Logistics Lab.

Співвласник і Генеральний директор  ZAMMLER GROUP Віктор Шевченко привітав керівництво Університету та усіх присутніх з 75-річчям, відзначив високий рівень і колосальні перспективи підготовки логістів в стінах КНТЕУ, які будуть розвиватися з використанням технічних та інформаційних можливостей Логістичної лабораторії.

Представники компанії ZAMMLER під час урочистостей оголосили переможця конкурсу на кращий слоган для Logistics Lab, автором якого є Марта Гомоль, студентка 2 курсу 31 групи спеціалізації «Логістична діяльність», яка отримала цінний приз.

Привітав із відкриттям Логістичної лабораторії і Заступник Міністра освіти і науки України Ігор Гарбарук, відзначивши відкритість Університету до інновацій в освіті, його зосередженість на наданні студентам актуальних професійних знань і навичок.

У своєму виступі співвласник і генеральний директор UIS – компанії-розробника програмного забезпечення по управлінню складом для ZAMMLER, Андрій Варибок наголосив на важливості інформаційних технологій в логістичній сфері і обов’язковості для логіста вміти працювати із програмним забезпеченням складської і транспортної логістики.

Представники компанії  UIS провели майстер-клас для студентів логістичного напряму підготовки та гостей з використання програмного продукту - UIS WMS, який інстальовано в Логістичній лабораторії.

Представникам компанії-партнера КНТЕУ ZAMMLER GROUP було проведено оглядову екскурсію по SMART-бібліотеці КНТЕУ, де були розкриті можливості університету залучати діджитал-технології в освітній процес.

Вітаємо КНТЕУ, кафедру торговельного підприємництво та логістика, студентів з відкриттям логістичної лабораторії LOGISTICS LAB і бажаємо їм реалізації освітньо-професійних проектів з підготовки високопрофесійних логістів!

Далі буде…!

18.10.2021
43630
1668
остання редакція 21.10.2021
43630