logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Дебют першокурсника-2021 – феєричне змагання амбітних і талановитих

Загальна інформація

Яскраво, енергійно, дружно – саме так 28 жовтня 2021 року у КНТЕУ пройшов довгоочікуваний Дебют першокурсника – свято, на яке довго чекають, а ще довше - згадують. Команди першокурсників з 6 факультетів змагались у 3-х номінаціях – «Вокал», «СТЕМ» (Студентський театр естрадних мініатюр) та «Хореографія». Тема цьогорічного конкурсу - «Подорож в …» .

На початку змагань зі щирими вітальними словами до учасників та гостей заходу звернувся ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі: «Я можу засвідчити: одною із головних визначальних рис університету є те, що це завжди був університет талановитих людей. Я відчуваю, що сьогодні ми побачимо справжню феєрію».

Виступи команд оцінювало зіркове журі у складі:

  • Аліни Лі - учасниці проєкту «Танці з зірками» (2021);
  • Антона Нестерко - учасника «Танців з зірками» (2021), п’ятиразового чемпіона України з латиноамериканських танців;
  • Ігоря Кузьменка – українського актора і танцюриста, перможця проєкту «Танці з зірками» (2017), судді міжнародної категорії з латиноамериканських та європейських танців;
  • Юлії Гапчук - актриси Київського театру «Візаві» та багатьох фільмів і серіалів;
  • Андрія Коляди - актора, автора телевізійного проєкту «Ліга сміху», серіалу «Пацики», тренера регіональних «Ліг сміху»;
  • Інни Приходько - акторки, резидента клубу «Comedy Club Uа», одної з головних пародисток програми «Велика різниця», тренера регіональної «Ліги сміху»;
  • «Мяти» - української співачки, володарки багаторазових музичних нагород;
  • Олександра Беляка – фіналіста VII сезону талант-шоу «Х-фактор», соліста гурту «Mountain Breeze».

Як зазвичай, спершу відбувся вокальний конкурс, потім команди змагались у СТЕМі, і на завершення – боролись за звання кращого у хореографії. Конкурсанти дивували всіх надпотужними та емоційними виступами.

Зазначимо, що цьогоріч танцювальний конкурс вразив журі настільки, що аж 4 факультетам судді одноголосно виставили найвищі оцінки.

Проміжні результати конкурсів виглядають так:

Вокал

СТЕМ

Хореографія

І місце ФТМ ФІТ ФІТ, ФЕМП, ФФО, ФМТП
ІІ місце ФРГТБ ФРГТБ ФТМ
ІІІ місце ФФО ФЕМП ФРГТБ
IV місце ФМТП ФТМ
V місце ФЕМП ФФО
VI місце ФІТ ФМТП


Зрештою, за підсумками оцінок суддів переможцем Дебюту першокурсника-2021 стала команда факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. Друге місце посіла команда факультету торгівлі та маркетингу, а третім став факультет фінансів та обліку.

Усі учасники показали неабияку підготовку. Ще б пак! Талант, згуртованість, жага до перемоги і години натхненних тренувань – ось що забезпечило високий рівень виступів команд і подарувало усім глядачам можливість насолодитися без перебільшення дивовижним шоу!

У залі та завдяки онлайн трансляції заходу команди своїх факультетів підтримували студенти та викладачі, що зробило атмосферу заходу ще більш святковою.

Зіркові гості були настільки вражені побаченим, що не стримували емоцій: «я в шоці», «ви – круті», «ви показали дуже круту підготовку. Супер!», «ви – нереальні», «я трішки шкодую, що навчаюсь не в цьому університеті».

Це було неймовірно! Пишаємось нашими талановитим першокурсниками і дякуємо всім причетним до організації події!

28.10.2021
443230
3107
остання редакція 01.11.2021
43630