logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

«Розвиток персоналу в компанії «Decathlon Ukraine»: відкрита лекція HR-менеджера Поліни Дужої

Загальна інформація

Кожна свідома особистість у своєму житті проходить різні етапи професійного та інтелектуального розвитку, а період навчання в університеті є для нього вагомим мотиваційним чинником. Значно сприяють процесу трансформації інформації у знання зустрічі студентів із фахівцями. Карантин та умови он-лайн співпраці не стоять на їх заваді, якщо інтерес проявляють всі сторони такої взаємодії.

З особливостями розвитку персоналу у міжнародній компанії «Decathlon Ukraine» 28 жовтня 2021 року ознайомила студентів 4 курсу ФЕМП освітньої програми «Менеджмент персоналу» HR-менеджер Поліна Дужа на відкритій лекції з навчальної дисципліни «Управління персоналом», що відбулася у форматі Zoom-конференції.

Під час зустрічі спікер підкреслила значення та особливості навчання персоналу у міжнародній французькій компанії, роль HR-фахівців у процесах розвитку кар’єри та залученості кожного працівника, акцентувала увагу слухачів на особливостях побудови автономної та динамічної системи тренінгів, функціоналі тренерів та референтів, підходах до побудови індивідуального плану розвитку кожного працівника компанії.

Відповідаючи на питання студентів та присутніх на лекції викладачів (проф. Валентини Жуковської та доц. Ірини Миколайчук), Поліна наголосила на заходах, що сприяють уникненню професійного вигорання фахівців в сучасних умовах невпинних змін та пошуку інновацій до розвитку, на підходах керівників до екологізації спортивних товарів та послуг, особливостях командної роботи в компанії. Зустріч захопила студентів форматом активних комунікацій та можливістю розвитку професійних компетенцій під час проходження стажування в компанії.

Щиро дякуємо Поліні Дужій за активну життєву позицію та бажання ділитися цікавою та корисною інформацією зі студентами! Зичимо спікеру гармонійного та професійного розвитку, а також нових професійних здобутків у царині HR-менеджменту!

28.10.2021
43630
1569
остання редакція 29.10.2021
43630