logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вручення міжнародних сертифікатів щодо стажування здобувачам ФРГТБ і науково-педагогічним працівникам КНТЕУ

Загальна інформація

У рамках підписаної угоди про партнерство з організації навчання та міжнародної виробничої практики між Київським національним торговельно-економічним університетом та Асоціацією «UCM-Italy» вже третій рік поспіль студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу проходять тримісячну виробничу практику в готелях та ресторанних закладах Південної Італії.

1-го листопада 2021 року за результатами проходження практики президент Асоціації «UCM-Italy» Паоло Брешиа та декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Надія Іванівна Ведмідь разом з менеджерами проєкту урочисто вручали сертифікати 16 студентам різних кваліфікаційних рівнів та 15 науково-педагогічним працівникам КНТЕУ, які проходили стажування «Міжнародне навчання в сегменті ресторанно-готельного бізнесу в Італії» загальним обсягом 180 годин.

Цього року значна кількість студентів відзначились знанням італійської мови, високими професійними навичками, лідерськими та комунікативними здібностями та отримали: 7 сертифікатів 1 рівня, 5 сертифікати 2 і 4 сертифікати 3 рівнів. На зустрічі Паоло Брешиа вручив сертифікати декану ФРГТБ Н.І. Ведмідь і відповідальній за організацію практики професору кафедри готельно-ресторанного бізнесу А.Г. Охріменко.

Студенти освітнього ступеня магістр Агапова Олександра, Анатолій Полосін та Коваленко Семен за результатами проходження практики три роки поспіль отримали сертифікати напівпрофесіоналів «Certificato Semi Professionale» і співпрацюють з Асоціацією у ролі тьюторів. Саме вони провели разом з президентом Асоціації «UCM-Italy» Паоло Брешиа перший у 2021/2022 навчальному році майстер-клас із приготування традиційних страв італійської кухні.

Бажаємо професійних навичок, кар’єрного зростання та успіхів нашим студентам – претендентам на проходження міжнародної виробничої практики-стажування!

01.11.2021
43630
2130
остання редакція 04.11.2021
43630