logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Всеукраїнський круглий стіл «Бізнес та освіта: партнерство в умовах нових викликів»

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті 29 жовтня 2021 року до 75-річчя з дня його заснування відбувся Всеукраїнський круглий стіл «Бізнес та освіта: партнерство в умовах нових викликів».

Відкрила захід проректор з наукової роботи д-р екон. наук, професор Мельниченко С.В., яка зазначила, що головними завданнями закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку за освітньою програмою «Економіка і фінанси», є формування компетентних, кваліфікованих фахівців з економіки і фінансів з урахуванням викликів бізнес-середовища, розвитку освітніх технологій та інструментів.

У роботі круглого столу взяли участь понад 80 учасників, серед яких представники бізнесу, громадських організацій, викладачі та здобувачі закладів освіти України, зокрема: Асоціація малих, середніх та приватизованих підприємств, здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники КНТЕУ, Одеської національної академії харчових технологій, Львівського національного університету ім. І. Франка, Подільського спеціалізованого навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу, Дніпровського НТУ «Дніпровська політехніка», КЗВО «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія», Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій, ХННРА, НУ «Чернігівська політехніка», представники комунікаційного агентства Ecomm, ТОВ «Агросем», ТОВ «Капіталпромресурс», онлайн-супермаркету Goodex, БО МФ «СПЕС КОНФОРТА».

Заслухано цікаві доповіді, присвячені питанням формування компетентностей сучасних фахівців з економіки та фінансів в умовах VUCA-світу, застосування сучасних освітніх технологій, ролі університетів у розвитку суспільства в контексті моделі «держава–університет–бізнес». Значний інтерес викликали доповіді представників бізнесу, в яких висвітлено особливості функціонування сучасних агропідприємств, технологічних компаній та вплив особливостей розвитку бізнес-структур такого сегмента на вимоги щодо формування фахівців з економіки та фінансів, важливу роль економічної підготовки фахівців у забезпеченні стійкого розвитку бізнесу в Україні.

Щиро дякуємо учасникам круглого столу!

29.10.2021
43630
1315
остання редакція 05.11.2021
43630