logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Онлайн зустрічі стейкхолдерів зі здобувачами вищої освіти ФРГТБ

Загальна інформація

На дискусійній Інтернет платформі «FRGTB SAY» факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу 10 квітня 2022 р. кафедрою готельно-ресторанного бізнесу проведено онлайн зустрічі стейкхолдерів кафедри зі здобувачами вищої освіти під брендом «Промінь світла».

Керівник відділу інформаційного забезпечення Білогородської ОТГ Київської області Наталія Казьонова під час лекції з дисципліни «Маркетинг» ознайомила студентів третього курсу з видами кризових  комунікацій під час війни. Дискусія була складною за соціальною сутністю, оскільки студентів цікавило дуже багато болючих питань щодо періоду окупації  російською армією Київської області, а саме як виживати,  комунікувати, підтримувати взаємодію  у цей складний час. Пані Наталія поінформувала, які види комунікацій доречні в цей час, які проблеми були в ОТГ і як їх вирішувала громада. Безцінні поради Наталії як  професійного копирайтеру  щодо правильності написання анонс-релізу, пост-релізу, прес-релізу розвивають комунікаційні навички наших студентів.

Від кафедри та студентів висловлюємо вдячність пані Наталії за приділений час і увагу!

Член Союзу Дизайнерів України, засновниця та ведуча дизайнерка студії «Для Вас» Ксенія Латій, яка у воєнний час допомагає нашим військовим пошиттям амуніції, провела зустріч зі студентами першого курсу спеціалізації «Готельно-ресторанний менеджмент» та обговорила питання щодо дизайну готелів, нових трендів у дизайні номерів, що передбачено програмою дисципліни «Готельна справа».  Було неодноразово наголошено, що студенти навчаються на спеціалізації, яка буде в тренді в майбутньому, оскільки зараз Україна є символом сміливості та незламності і має велике майбутнє у туристичному бізнесі світу!

Щиро дякуємо нашим спікерам! Все буде Україна! 

Підтримуємо економіку нашої України!

10.04.2022
433884
1984
остання редакція 12.04.2022
433884