logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Засідання Методичної ради ДТЕУ

Загальна інформація

16 вересня 2022 року відбулося перше у 2022-2023 навчальному році засідання Методичної ради ДТЕУ.

Значну увагу на засіданні було приділено питанням удосконалення системи внутрішнього забезпечення якості (СУЯ) ДТЕУ. Зокрема, було анонсовано проведення у вересні-жовтні 2022 року навчально-методичного семінару для гарантів освітніх програм «Менеджмент якості освітніх програм ДТЕУ». Про формат семінару, особливості підготовки до кожної з пропонованих в рамках семінару тем розповіла перший проректор з науково-педагогічної роботи ДТЕУ Наталія ПРИТУЛЬСЬКА. Було зазначено також, що на виконання вимог Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, в університеті протягом 2021-2022 навчального року було проведено 10 акредитаційних експертиз, у т.ч., 2 – другого (магістерського), 6 – першого (бакалаврського) та 2 – початкового (короткого) рівнів вищої освіти. Всі освітні програми успішно акредитовано.

Проректор з наукової роботи ДТЕУ Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО розповіла про дистанційне навчання за програмою «Цифрові інструменти Google для освіти» від МОН і Google Україна. Було зазначено, що заклади вищої освіти, науково-педагогічні колективи яких успішно завершать навчання за програмою з показником вище 50% від загальної кількості працівників, протягом року отримають спеціальний статус «Заклад освіти – учасник програми Google for Education».

Про виконання ухвал у 2021-2022 навч.році звітувала секретар Методичної ради Тетяна БОЖКО.

Методична рада ДТЕУ схвалила ініціативу зміни назви Вищої школи педагогічної майстерності ДТЕУ на Академію освітнього дизайну ДТЕУ (Education Design Academy – EDA) та рекомендувала винести питання удосконалення організаційної структури ДТЕУ щодо Вищої школи педагогічної майстерності на розгляд та затвердження вченою радою ДТЕУ.

Методична рада затвердила План своєї роботи на 2022-2023 навч.рік.

За результатами розгляду питань порядку денного прийнято відповідні ухвали.

15.09.2022
433884
549
остання редакція 25.10.2022
433884