logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Професійний нетворкінг в офлайн форматі

Загальна інформація

Наслідком виходу із зони комфорту завжди є пошук нових рішень, особливо, коли це стосується організації освітнього процесу для дорослих студентів. На жаль, воєнний стан є важким випробуванням для всіх та добре, що українці, у такі важкі часи, не втрачають бажання вчитись і самовдосконалюватись. Мова йде про студентів магістерської програми «Публічне управління та адміністрування», які завершують навчання за державним замовленням Національного агентства з питань державної служби в Інституті вищої кваліфікації Державного торговельно-економічного університету.

Майже все навчання у цих студентів відбувалося у дистанційному форматі. Але нещодавно для них були організовані заняття з дисципліни «Аналіз державної політики» в Коворкінг-центрі «KNUTE HUB» (вул. Кіото 19, корпус Б), який є майданчиком для спілкування та реалізації власних творчих проектів. Аудиторії коворкінг-центру мають необхідне для комфортного і продуктивного навчання сучасне обладнання, вони надзвичайно зручні та комфортні. Студенти, які не мали можливості бути присутніми, долучились завдяки відеоконференції в Zoom.

На практичних заняттях під керівництвом доцента кафедри публічного управління та адміністрування, кандидата економічних наук Лазебної Ірини Василівни студенти представили свої дослідження у вигляді презентацій з актуальних проблем публічного управління: «Корупційні ризики в оборонній сфері, пов’язані з управлінням землями оборони», «Гуманітарне розмінування деокупованих територій Київської області», «Реалізація державної політики в сфері забезпечення якості освіти» тощо.

Заняття в режимі офлайн студенти сприйняли із захопленням, за що подякували та залишили схвальні відгуки:

«Дякуємо усім за приємну зустріч та отриманий досвід!».

«Якою б зручною не була дистанційна форма навчання – ніщо не замінить живе спілкування! Чудово, що хоч трохи ми мали таку нагоду!».

«Були раді зустрітися з вами і, сподіваємось, не востаннє. До скорої зустрічі в аудиторії…»

І ми на це сподіваємось…

20.10.2022
43630
778
остання редакція 20.10.2022
43630