logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Поглиблення співпраці між Китаєм та Україною у сфері освіти

Загальна інформація

За участі відділу міжнародних зв’язків ДТЕУ 19 жовтня 2021 року було проведено відеосемінар з питань стратегічних домовленостей України та Китаю стосовно обміну та навчання студентів в умовах военного стану: забезпечення набору та укладання договорів на навчання з іноземними громадянами, пошук та укладення договорів із фірмами-посередниками для забезпечення можливості дистанційного вступу та навчання громадян Китаю та вирішення міграційних питань.

Cеред представників Китаю були присутні: генеральний директор Beijing Dake Culture Communication Co., Ltd., керівник китайсько-українського проекту співробітництва у галузі освіти Лю Лімін та заступник директора Дін Сі, Cтарший експерт з освіти Ша Лі, генеральний директор Duxue Classroom (Duxue Network Technology (Beijing) Co., Ltd. Чжан Шіхуа, генеральний директор Пекінского центру дистанційної освіти Openg Co., Ltd. Гао Чжун та заступник директора Ю Цзюнь, директор Yanshang Business College Co., Ltd. Ван Чжэн та директор з прийому Чжу Фужі.
Українську сторону представляли: Генеральный консул України в Гуанчжоу Сергій Капузо, керівник українсько-китайського проекту співробітництва у галузі освіти Володимир Волков, представники Державного торговельно-економічного університету, Національного авіаційного університету, Київського національног університету театру, кіно та телебачення імені І. К. Карпенка-Карого, Київського університету імені Бориса Грінченка, Київського національний університету імені Тараса Шевченка.
Від ДТЕУ у заході брали участь начальник відділу міжнародних зв’язків співробітники Дар’я Іващенко та провідний спеціаліст відділу міжнародних зв’язків Сергій Кравцов.

Під час заходу було обговорено важливі питання дистанційного вступу та навчання китайских студентів в рамках проєкту «Синергія» та можливості виїзду викладачів та прийомних комісій українських закладів вищої освіти для здійснення навчального процесу у Китаї.

19.10.2022
433884
767
остання редакція 21.10.2022
433884