logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Міжнародний день кухаря і кулінара у ДТЕУ

Загальна інформація

У Державному торговельно-економічному університеті упродовж 19 – 20 жовтня 2022 р. відбувалися заходи, присвячені відзначенню Міжнародного дня кухаря і кулінара.

19 жовтня 2022 р. доктор технічних наук, професор кафедри технології і організації ресторанного господарства, гарант освітньої програми «Крафтові технології» Тетяна Юдіна провела авторський майстер-клас з технології виробництва крафтового м’якого морозива. До процесу залучалися студенти-магістри, які показали свої практичні вміння та академічні знання. Наприкінці майстер-класу учасники мали змогу продегустувати бананове морозиво з лимонною цедрою і шоколадом та гарбузове морозиво з мускатним горіхом і корицею.

З нагоди Міжнародного дня кухаря і кулінара 20 жовтня 2022 р. було організовано онлайн майстер-клас від експерта кулінарних телевізійних проєктів на каналах «Україна», «Новий канал», «СТБ», шеф-кухаря ресторану «Аляска», члена Українського кулінарного союзу, неодноразового переможця і судді міжнародних кулінарних змагань, гаранта освітньої програми «Ресторанні технології і фуд-дизайн» Віктора Тимчишина на тему «Осіння феєрія смаку: сучасний гастрономічний тренд ресторану». Спікер у режимі реального часу готував перед аудиторією страву сучасної української кухні «Філе судака з мусом з гарбуза та кукурудзяною кашею». Трансляцію майстер-класу Віктор Тимчишин вів безпосередньо з професійної кухні власного ресторану, а у процесі приготування страви використовував сучасні технологічні рішення, новітнє устаткування та інвентар. Впродовж онлайн-зустрічі спікер охоче відповідав на численні запитання учасників заходу. Студенти залишились у захваті від цікавого виступу Віктора Тимчишина і висловили сподівання на подальші зустрічі.

Упродовж 19 – 20 жовтня 2022 р. було проведено також студентський конкурс авторських страв в онлайн-форматі. У конкурсі взяли участь студенти усіх років навчання. Переможців було визначено професійною конкурсною комісією, а найкращі конкурсні зразки презентовано на сторінці кафедри технології та організації ресторанного господарства у соціальних мережах.

Колектив факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу ДТЕУ щиро вдячний учасникам заходів!

Бажаємо усім у цей непростий час зберігати віру у ЗСУ та натхнення до праці і кулінарних перемог!

Слава Україні! 

20.10.2022
433884
905
остання редакція 21.10.2022
433884