logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Всеукраїнський круглий стіл «Національні стереотипи та вектори розвитку міжнародного менеджменту»

Загальна інформація

Війна похитнула економіку, але водночас відкрила вікно можливостей, яке здатне перетворити Україну на одну з найпотужніших економік Європи. Бізнес перелаштовується, але, щоб встояти й знову почати розвиватися, потрібно ефективно керувати бізнес-процесами, оперативно реагувати на виклики й обставини сьогодення. Тому нині так важливо керівникам і топ менеджменту компаній володіти сучасними управлінськими бізнес-інструментами, що дозволять забезпечити розвиток бізнесу навіть в умовах війни.

21 жовтня 2022 року кафедрою міжнародного менеджменту Державного торговельно-економічного університету був організований Всеукраїнський круглий стіл «Національні стереотипи та вектори розвитку міжнародного менеджменту».

Метою заходу було обговорення теоретичних та прикладних питань національних стереотипів та векторів розвитку міжнародного менеджменту. У круглому столі взяли участь 35 осіб. З вітальними словами до запрошених звернулися проректор з наукової роботи Мельниченко Світлана Володимирівна та завідувач кафедри міжнародного менеджменту Мельник Тетяна Миколаївна.

З доповідями виступили науковці з Націона́льного університе́тету біоресу́рсів і природокористува́ння Украї́ни та Харківського національниого економічного університету імені Семена Кузнеця, Директор ТОВ «Туристична компанія «Менестіс» та Головний  фінансовий аналітик Департаменту забезпечення діяльності НБУ, директор Scientific Center of Innovative Researches, PR-директор компанії «Kasta Group» та Голова Наглядової ради «Адміністрації морських портів України» (АМПУ).

Учасники обговорили низку важливих питань, які стосувались розвитоку проєктного менеджменту в умовах сучасних глобальних викликів, національних стереотипів залучення іноземного капіталу в Україну, національних стереотипів міжнародного менеджменту: безпекова складова, перспектив розвитку та забезпечення глобального фінконтролю, редизайну туристичної логістики в умовах військового вторгнення на територію України тощо.

Присутні домовилися про наступну зустріч і подальший обмін думками з цієї надважливої тематики.

21.10.2022
43630
766
остання редакція 26.10.2022
43630