logo
Кафедра журналістики та реклами
Кафедра журналістики та реклами
logo
Кафедра журналістики та реклами
img

Архів новин (2021)

журналістики та реклами

2021

2023 — 2022 — 2021 — 2020 — 2019 

14 грудня 2021 р.студенти та викладачі кафедри взяли участь заході «SHE Congress».
Детальніше...

9 грудня 2021 р.студенти та викладачі кафедри взяли участь в організації унікальної бізнес-події «GLOBAL INSPIRING FORUM 2021».
Детальніше...

4 грудня 2021 р. відбулась бізнес-зустріч у форматі обговорення кейсів представниками компанії lifecell із журналістами та рекламістами КНТЕУ.
Детальніше...

2 грудня 2021 р. відбулася зустріч із журналістом, політичним оглядачем, колумністом та блогером Леонідом Швецем.
Детальніше...

26 листопада 2021 р. представники кафедри журналістики та реклами Київського національного торговельно-економічного університету за інформаційної та організаційної підтримки Творчого Рекламного Об’єднання Студентів КНТЕУ взяли участь в організації унікальної бізнес-події «BUSINESS WINSDOM SUMMIT 2021».
Детальніше...

22 листопада 2021 р. у рамках проведення ІХ Всеукраїнського студентського конкурсу торговельної реклами в Київському національному торговельно-економічному університеті кафедрою журналістики та реклами було проведено День гостинності.
Детальніше...

18 листопада 2021 р. у залі засідань ректорату КНТЕУ відбулось урочисте нагородження переможців ІХ Всеукраїнського студентського конкурсу торговельної реклами дипломами, грамотами, подарунками від університету та партнерів конкурсу переможців та організаторів.
Детальніше...

5 листопада 2021 р. у рамках проведення ІХ Всеукраїнського студентського конкурсу торговельної реклами відбулося засідання професійного журі та керівників номінацій для фахової оцінки найкращих творчих робіт.
Детальніше...

21 жовтня 2021 р. здобувачі вищої освіти кафедри журналістики та реклами в рамках дисципліни «Медіадизайн» взяли участь у презентації результатів міжнародного проєкту ARTIFAKE в ІА «Укрінформ».
Детальніше...

29 вересня 2021 р. здобувачі вищої освіти Київського національного торговельно-економічного університету за інформаційної та технічної підтримки кафедри журналістики та реклами у складі Творчого Рекламного Об’єднання Студентів (ТРОС) відвідали HR WISDOM SUMMIT.
Детальніше...

29 вересня 2021 р. студенти кафедри відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH.
Детальніше...

17 вересня 2021 р. студенти кафедри журналістики та реклами взяли участь в організації бізнес-конференції «CUSTOMER EXPERIENCE MANAGEMENT» у статусі Organize team в рамках партнерських взаємовідносин з компанією KA Group.
Детальніше...

12 вересня 2021 р. студенти Київського національного торговельно-економічного університету за інформаційної та технічної підтримки кафедри журналістики та реклами взяли участь в організації Дня народження Андріївського узвозу.
Детальніше...

З 1 вересня 2021 р. кафедру очолює Файвішенко Діана Сергіївна, доктор економічних наук.

23 липня 2021 р. у рамках заходів до Дня працівників торгівлі здобувачі вищої освіти Київського національного торговельно-економічного університету за інформаційної та технічної підтримки кафедри журналістики та реклами взяли участь в організації бізнес-форуму «EQ BUSINESS FORUM:2021: Емпатія. Рішення. Ресурси».
Детальніше...

4 червня 2021 р. кафедрою журналістики та реклами Київського національного торговельно економічного університету було організовано та проведено круглий стіл присвячений Дню Журналіста.
Детальніше...

20 травня 2021 р.за сприяння та інформаційної підтримки кафедри журналістики та реклами здобувачі вищої освіти КНТЕУ взяли участь у організації та висвітлення у медіапросторі бізнес конференції «PEOPLE MANAGEMENT: АТЛАНТИ ДЛЯ ТАЛАНТІВ».
Детальніше...

22 квітня 2021 р. студенти КНТЕУ за інформаційної та організаційної підтримки кафедри журналістики та реклами взяли участь у Саміті сталого бізнесу.
Детальніше...

13 квітня 2021 р. кафедрою було організовано зустріч школярів в онлайн форматі у режимі реального відеозв’язку.
Детальніше...

24 березня 2021 р. відбулась IIІ Міжнародна науково-практична конференція «Журналістика та реклама: вектори взаємодії», присвячена питанням інтеграції журналістики, реклами та PR-технологій.
Детальніше...

24 березня 2021 р.за інформаційної та організаційної підтримки кафедри журналістики та реклами студенти Київського національного торговельно-економічного університету взяли участь у заході «She Congress».
Детальніше...

18 березня 2021 р. студенти КНТЕУ за інформаційної та технічної підтримки кафедри журналістики та реклами взяли участь в організації бізнес-форуму «BUSINESS THINKERS FORUM'2021: Лідерство. Стратегії. Принципи» у статусі Organize team.
Детальніше...

17 березня 2021 р. студенти кафедри журналістики та реклами за підтримки ТРОС КНТЕУ взяли участь в онлайн-лекції власника рекламного агентства «Оhakagency» М. Петрусяка на тему «Дизайн соціальної реклами очима артдиректора рекламного агентства».
Детальніше...

16 березня 2021 р. кафедрою було організовано зустріч школярів та долучення майбутніх студентів до активностей університету.
Детальніше...

16 березня 2021 р. у рамках Консумерського фестивалю студенти кафедри журналістики та реклами за підтримки ТРОС КНТЕУ взяли участь у Рhotoshop battle на тему «Сталий споживач».
Детальніше...

11 березня 2021 р. у рамках Консумерського фестивалю до Всесвітнього дня захисту прав споживачів студенти Київського національного торговельно-економічного університету за інформаційної та організаційної підтримки кафедри журналістики та реклами взяли участь у бізнес-конференції «X-Ray Marketing Conference».
Детальніше...

24-25 лютого 2021 р. студенти кафедри журналістики та реклами взяли участь в онлайн конференції «DIGITAL MARKETING TRENDS».
Детальніше...

19 лютого 2021 р. студенти кафедри взяли участь в організації бізнес-конференції «CUSTOMER EXPERIENCE MANAGEMENT: Код першокласного сервісу» у статусі Organize team.
Детальніше...

01.11.2022
42499
437
остання редакція 14.01.2024
42499