logo
Кафедра журналістики та реклами
Кафедра журналістики та реклами
logo
Кафедра журналістики та реклами
img

Архів новин (2022)

журналістики та реклами

2022

— 2024 — 2023 — 2022 — 2021 — 2020 

6-9 грудня 2022

На кафедрі журналістики та реклами відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт студентів денної та заочної форм навчання ОС «магістр» в режимі онлайн. Вітаємо випускників!


25 листопада 2022

У рамках Global Trade Day від мережі шопінг центрів «Територія Мінімальних Цін» відбулось нагородження переможців за результатами конкурсу у форматі Case studies для журналістів, рекламістів та маркетологів щодо розробки принтів для колекції власного бренду DEMOS.
Детальніше...


22 листопада 2022

У рамках Global Trade Day відбулось урочисте нагородження переможців ювілейного Х Всеукраїнського студентського конкурсу торговельної реклами.
Детальніше...


16 листопада 2022

За ініціативи Навчально-наукового центру бізнес-симуляції і кафедри журналістики та реклами 16 листопада відбувся воркшоп з Дар'єю Сальніковою «Генерація ідей відео у TikTok та Reels для бізнесу».
Детальніше...


11 листопада 2022

Відбулося засідання професійного журі та керівників номінацій для фахової оцінки найкращих творчих робіт у межах організаційних заходів з підготовки та проведення Х ювілейного Всеукраїнського студентського конкурсу торговельної реклами Державного торговельно-економічного університету.
Детальніше...


04 листопада 2022

У сучасній VR-студії Державного торговельно-економічного університету проведено offline-зустріч із юніорами освітньої території Midgard.
Детальніше...


22 жовтня 2022

У Державному торговельно-економічному університеті відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Образи сучасності у гуманітарному знанні».
Детальніше...


14 жовтня 2022

Для рекламістів, журналістів та маркетологів за організації кафедри журналістики та реклами Державного торговельно-економічного університету відбулась ofline зустріч з представником рекламного агентства BBDO Ukraine Михайлом Петрусяком.
Детальніше...


11 жовтня 2022

Кафедрою журналістики та реклами Державного торговельно-економічного університету було організовано бізнес-зустріч з контент-маркетологом Вікторією Пшибиш.
Детальніше...


27 вересня 2022

Журналісти, рекламісти та маркетологи Державного торговельно-економічного університету мали змогу долучитись до натхненної лекції директорки з маркетингу мережі шопінг центрів «Територія мінімальних цін» Наталії Хомік.
Детальніше...


24-25 вересня 2022

Рекламісти, журналісти та досвідчені медійники за сприяння кафедри журналістики та реклами Державного торговельно-економічного університету взяли участь у дводенній онлайн-події про медіа «UKRAINIAN MEDIA FORUM».
Детальніше...


23 вересня 2022

У межах проведення заходів присвячених 31 річниці Дня Незалежності України за сприяння кафедри журналістики та реклами Державного торговельно-економічного університету, Київ, Україна у співпраці зі Школою медіа та комунікаційних досліджень Університету менеджменту та технологій, Лахор, Пакістан організовано та проведено 23.09.2022 р. міжнародний онлайн-семінар на тему: «Дослідження та аналіз соціальних мереж за допомогою NodeXL».
Детальніше...


17 вересня 2022

Журналісти та рекламісти Державного торговельно-економічного університету за інформаційної та технічної підтримки кафедри журналістики та реклами взяли участь в організації ДНЯ НАРОДЖЕННЯ АНДРІЇВСЬКОГО УЗВОЗУ.
Детальніше...


Журналісти, рекламісти та медійники кафедри журналістики та реклами Державного торговельно-економічного університету взяли участь в обговорені актуальних питань на другому із серії вебінарів для журналістів про особливості роботи в умовах повномаштабної збройної агресії РФ проти України «Журналістика та війна: як документувати воєнні злочини».
Детальніше...

6 липпня 2022 р. журналісти, рекламісти та медійники кафедри журналістики та реклами Державного торговельно-економічного університету доєднались до вебінару «Журналістика та війна: як працювати в нових умовах»
Детальніше...

14 червня 2022 р. для рекламістів, журналістів та психологів Державного торговельно-економічного університету за ініціативи кафедри журналістики та реклами та інформаційної підтримки Творчого рекламного об’єднання студентів (ТРОС) було організовано зустріч-лекцію академіка НАПН України, докторки психологічних наук, професорки, головної наукової співробітниці лабораторії сучасних інформаційних технологій навчання Інституту психології імені Г.С.Костюка АПН України Смульсон Марини Лазарівни.
Детальніше...

10 червня 2022 р. здобувачі вищої освіти Державного торговельно-економічного університету у складі Творчого Рекламного Об’єднання Студентів взяли участь у вебінарі «Діджитал під час війни: корпоративний досвід», що проходив в онлайн форматі за підтримки та організації бізнес/медіа бюро Ekonomika+ та онлайн-медіа WoMо.
Детальніше...

07 червня 2022 р. у змішаному форматі відбулася трансляція міжнародного конкурсу, метою якого є розвиток творчих здібностей студентів (майбутніх рекламістів, журналістів, маркетологів, фахівців зі зв’язків з громадськістю та інших спеціальностей) та фотогенерування оригінальних рішень для подальшого їх втілення на практиці.‍
Детальніше...

06 червня 2022 р. Кафедра журналістики та реклами разом із представниками медіабізнесу вітає усіх колег із професійним святом! З Днем Журналіста!
Детальніше...

02 червня 2022 р. кафедрою журналістики та реклами на базі Державного торговельно-економічного університету було організовано та проведено міжнародний круглий стіл «Медіаосвіта в Україні», присвячений Дню Журналіста.
Детальніше...

21 травня 2022 р. відбулась масштабна online-подія про digital-маркетинг в Україні Ukrainian Digital Forum 4.5.0.
Детальніше...

20 травня 2022 р. у прямому ефірі на онлайн платформі Zoom Eric-Jan Kaak, інноваційний лідер інформаційно-комунікаційної служби компанії Spar-ICS, зустрівся із студентами та викладачами.
Детальніше...

13 травня 2022 р. відбулася лекція у рамках освітнього онлайн проєкту MMR EDU та організації й запрошення партнерів ДТЕУ economika+.
Детальніше...

01 травня 2022 р. відбулась лекція на тему «Тренди реклами 2022 та як їх адаптувати до воєнного часу». Лекторкою виступила завідувач кафедри журналістики та реклами Діана Файвішенко.
Детальніше...

28 квітня 2022 р. к.пед.н., доцентом Брюхановою Г.В. проведено день гостинності та онлайн зустріч з представниками 11 класів спеціалізованої школи №23 м. Києва.
Детальніше...

26 квітня 2022 р. було проведено online-лекцію з фахівцем у сфері медіакомунікацій Надією Баловсяк.
Детальніше...

25 квітня 2022 р. кафедрою було організовано доповідь креативної копірайтерки діджитал агентства «МОКО» Анни Тимош.
Детальніше...

21 квітня 2022 р. у рамках Консумерського фестивалю за ініціативи кафедри журналістики та реклами Державного торговельно-економічного університету та підтримки ТРОС ДТЕУ було організовано Рhotoshop battle на тему «ВІЙНА. ПРАВА ЛЮДИНИ».
Детальніше...

13 квітня 2022 р. за ініціативи старшого викладача кафедри журналістики та реклами Катерини Федоришиної у форматі ZOOM-інтерв’ю відбулася зустріч із маркетинг менеджером та медіа байєром TARYAN group (Тарян Груп) Людмилою Литвенко.
Детальніше...

08 квітня 2022 р. кафедра журналістики та реклами долучились до онлайн-лекцій Марафону креативної практики.
Детальніше...

02 квітня 2022 р. викладачки кафедри взяли участь у заході «Пандемія та війна: місце жінок науковців в умовах неконтрольваних мультикризисів»
Детальніше...

16 березня 2022 р. кафедра журналістики та реклами стала головним організатором IV Міжнародної науково-практичної конференції «Журналістика та реклама: вектори взаємодії»
Детальніше...

15 лютого 2022 р. журналісти, рекламісти та маркетологи взяли участь як учасники у конференції «E-mail маркетинг 2022»
Детальніше...

11 лютого 2022 р. кафедрою журналістики та реклами було організовано зустріч з лідерами учнівського самоврядування Деснянського району шкіл І-ІІІ ступенів №308, №259, №276, №300, №212, №277, №294 та НВК №293.
Детальніше...

8 лютого 2022 р. викладачі кафедри та здобувачі вищої освіти ДТЕУ взяли участь у Міжнародному вебінарі П'єріка Блетері на тему «Цифровий маркетинг у Франції. Стратегії, що можна перейняти в Україні».
Детальніше...

28.02.2023
42499
111
остання редакція 17.02.2024
42499