logo
Кафедра журналістики та реклами
Кафедра журналістики та реклами
logo
Кафедра журналістики та реклами
img

Архів новин (2023)

журналістики та реклами

2023

— 2024 — 2023 — 2022 — 2021 — 2020 

20 грудня 2023

У Державному торговельно-економічного університеті 20 грудня 2023 року відбулася довгоочікувана масштабна подія: відкриття навчально-наукової лабораторії реклами та медіатехнологій (MediaLab) кафедри журналістики та реклами.
Детальніше
 


11-13 грудня 2023

На кафедрі журналістики та реклами відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт студентів денної та заочної форм навчання ОС «магістр» в режимі онлайн. Вітаємо випускників!
 


13 грудня 2023

Представники Державного торговельно-економічного університету взяли участь у GET BUSINESS FEST 2023, фестивалі малого та середнього бізнесу, який відбувся у залах Unit.Verseта Академії ДТЕК в Києві.
Детальніше
 


29 листопада 2023

У рамках Global Trade Day в залі засідання ректорату ДТЕУ відбулось урочисте нагородження дипломами, грамотами, подарунками від університету та партнерів конкурсу й організаторів переможців ХІ Всеукраїнського студентського конкурсу торговельної реклами.
Детальніше


16 листопада 2023

Представники Державного торговельно-економічного університету взяли участь у наймасштабнішому диджитал-форумі THE BIG DVIZH, який відбувся у конгресно-виставковому центрі «Parkovy» в центрі Києва.
Детальніше
 


10 листопада 2023

У Державному торговельно-економічному університеті для рекламістів, журналістів та піарників організовано в офлайн-режимі менторинг із незалежним креативним директором Іллею Янковим.
Детальніше
 


08 листопада 2023

Представники  Державного торговельно-економічного університету взяли участь у наймасштабнішій події «PR-МАРАФОН: РЕНОВАЦІЯ КОМУНІКАЦІЙ», організованій партнерами освітніх програм «Реклама» та «Реклама і зв’язки з громадськістю» Економіка+.
Детальніше
 


08 листопада 2023

Державний торговельно-економічний університет за інформаційної та технічної підтримки кафедри журналістики та реклами взяв участь в організації бізнес-форуму «STRATEGY FORUM'2023: Гнучкість. Сталість. Ефективність».
Детальніше


03 листопада 2023

У Державному торговельно-економічному університеті відбулась гостьова лекція від генеральної директорки Ювелірного Дому «ZARINA» – Заріни Нетовкіної.
Детальніше
 


31 жовтня 2023

У Державному торговельно-економічному університеті 31 жовтня 2023 року в онлайн-форматі відбулася зустріч Літературної студії, яку було створено з ініціативи кафедри журналістики та реклами.
Детальніше


27 жовтня 2023

Державним торговельно-економічним університетом було проведено ІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Образи сучасності у гуманітарному знанні»  у режимі прямої online-трансляції з дотриманням заходів безпеки.
Детальніше
 


25 жовтня 2023

У Державному торговельно-економічному університеті для рекламістів, журналістів та піарників організовано в офлайн-режимі менторинг із представником рекламного агентства BBDO Ukraine Михайлом Петрусяком.
Детальніше
 


08 жовтня 2023

Державний торговельно-економічний університет третій рік поспіль є співорганізатором Євразійської конференції «Диджиталізація, соціалізація та розвиток освіти» (Eurasian Conference on «Digitalization, Socialization and Educational Development»), яка відбулася 7–8 жовтня 2023 року у прямому ефірі.
Детальніше


28 вересня 2023

Державний торговельно-економічний університет разом із представниками української медіаспільноти взяв участь у конвенції «Драйвери змін: через розвиток лідерства розвиваємо компанію», організованою 28 вересня 2023 р. українським банком UKRSIBBANK, I-Players та партнером освітніх програм «Реклама» та «Реклама і зв’язки з громадськістю» KA Group. 
Детальніше


27 вересня 2023

У Державному торговельно-економічному університеті 27 вересня 2023 року здобувачі вищої освіти у рамках дисциплін «Реклама» та «Журналістська творчість» мали можливість зустрітися із фотографом, блогером, інфлюєнсером Анною Гольцберг.
Детальніше
 


23 вересня 2023

У Державному торговельно-економічному університеті на смартлокаціях інноваційної бібліотеки 23 вересня 2023 року відбулася зустріч представників ТikTok-ком’юніті кафедри журналістики та реклами.
Детальніше


22 вересня 2023

Державний торговельно-економічний університет у рамках партнерських взаємовідносин з компанією KA Group, стейкголдером освітніх програм «Реклама», «Реклама і зв’язки з громадськістю», взяв участь в організації бізнес-конференції «CUSTOMER EXPERIENCE CONFERENCE».
Детальніше
 


16 вересня 2023

Представники кафедри журналістики та реклами разом з представниками української медіаспільноти взяли участь у наймаштабнішій події року «Редколегія. Саміт», організованої 16 вересня Медіацентром Україна та інноваційним парком UNIT. City, для обговорення  комунікацій під час війни та після перемоги.
Детальніше
 


09 вересня 2023

Студенти кафедри жерналістики та реклами доєдналися до організації фізкультурно-оздоровчого заходу «День фізичної культури та спорту України», який пройшов  09 вересня 2023 року під гаслом «Здорова нація – міцна країна».
Детальніше
 


08 вересня 2023

Представники кафедри журналістики та реклами й інформаційного сектору Творчого рекламного об’єднання студентів доєдналися до офлайн-події «Шоурум українського програмного забезпечення | Своє.ІТ», де було протестовано десятки українських програм на одній платформі. 
Детальніше
 


06 червня 2023

За ініціативи кафедри журналістики та реклами у Державному торговельно-економічного університеті було організовано міжнародний науковий симпозіум «Соціальні комунікації: виклики сьогодення» присвячений Дню Журналіста.
Детальніше
 


27 травня 2023

У межах урочистого відзначення Дня університету , кафедрою журналістики та реклами було презентовано перше науково-практичне видання серії «Медіалогія» – «Медіаландшафт».
Детальніше
 


22-26 травня 2023

Ольга Юсупова, заступниця декана факультету торгівлі та маркетингу, доцент кафедри журналістики та реклами ДТЕУ взяла участь у 13 Міжнародному тижні підготовки викладачів та адміністративного персоналу, що проходив в Університеті прикладних наук у Нисі, Польща.
Детальніше
 


25 травня 2023

Представники Державного торговельно-економічного університету та інформаційного сектору Творчого рекламного об’єднання студентів кафедри журналістики та реклами доєдналися до офлайн-маркетинг марафону «MRKTNG MRTH-2023»
Детальніше


25 травня 2023

За підтримкою кафедри журналістики і реклами ДТЕУ у межах відзначення Дня журналіста та Дня університету було проведено ІІ Міжнародний студентський конкурс фотографії та фотографіки.
Детальніше
 


24 травня 2023

За ініціативи кафедри журналістики та реклами ДТЕУ студенти мали можливість зустрітися із засновником медіахолдингу «Коментарі» та інтернет-ЗМІ Сomments.ua кандидатом економічних наук Віктором Гольдським.
Детальніше
 


18 травня 2023

У рамках заходів до Всесвітнього дня вишиванки, відбулося засідання Літературної студії, заснованої за ініціативою кафедри журналістики та реклами.
Детальніше


03 травня 2023

За інформаційної підтримки кафедри журналістики та реклами відбулася лекція від Ukraine Global Faculty «The World Trading System Under The WTO And Protectionist National Policies».


20 квітня 2023

В межах дисципліни «Журналістика цифрових ЗМІ» кафедрою журналістики і реклами ДТЕУ було проведено відкриту лекцію за участю Савенка Олександра Миколайовича, професора кафедри журналістики та мовної комунікації НУБіП України та заслуженого журналіста України.
Детальніше


06 квітня 2023

У межах днів факультету торгівлі та маркетингу кафедрою журналістики та реклами ДТЕУ було проведено відкриту лекцію Наталії Войтович на тему «Медіакомунікації та медіаграмотність у сучасному світі» для здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» та «магістр» освітніх програм «Реклама і зв’язки з громадськістю» та «Реклама».
Детальніше


03 квітня 2023

Викладачі кафедри журналістики та реклами Державного торговельно-економічного університету Яніна Лісун та Діана Файвішенко провели онлайн майстер-клас на тему: «Зв’язки з громадськістю та освіта під час військової агресії в Україні».
 


22 березня 2023

Кафедрою журналістики та реклами ДТЕУ було проведено Міжнародну науково-практичну конференцію «Журналістика та реклама: вектори взаємодії».
Детальніше
 


16 березня 2023

За ініціативи кафедри журналістики та реклами в рамках дисципліни «Журналістика цифрових ЗМІ» було проведено відкриту лекцію за участі доповідача - експерта з маркетингових і політичних комунікацій Артема Біденка.
Детальніше
 


03 березня 2023

У рамках дисципліни «Маркетингові комунікаціїї» було проведено бінарну лекцію піар-менеджерки Яни Краміної та кандидата філологічних наук, доцента кафедри журналістики та реклами Євгена Шкурова, який виступив організатором та модератором зустрічі.
Детальніше


09 березня 2023

У рамках Консумерського фестивалю кафедрою було організовано Рhotoshop battle на тему «ВІЙНА. ПРАВА ЛЮДИНИ».
Детальніше


27 лютого 2023

Кафедрою журналістики та реклами ДТЕУ було проведено Міжнародну науково-практичну інтернет-конференцію «Україна у просторі соціальних комунікацій: суспільство, медіа, рефлексії війни» (до річниці героїчного спротиву російському вторгненню).
Детальніше
 


10 лютого 2023

За сприяння кафедри журналістики та реклами ДТЕУ відбулася лекція керівника студії виробництва анімаційного відео «7030.studio» Максима Голованя.
 


06 лютого 2023

За сприяння доцента кафедри журналістики та реклами Дмитра Яцюка відбулась лекція «5 SEO–трендів, які будуть актуальні в 2023 р.» Артема Пилипця, керівника SEO відділу в SEO7, автора та ведучого проекту «Школа SEO».
 


03 лютого 2023

У рамках проекту «Будь свідомим - збережи життя» в Державному торговельно-економічному університеті за сприяння кафедри журналістики та реклами відбувся навчальний тренінг з домедичної допомоги для студентів та співробітників.
 


31 січня 2023

Вчене звання професора присвоєно завідувачці кафедри журналістики та реклами, доктору економічних наук Файвішенко Діані.
 

14.01.2024
42499
108
остання редакція 17.02.2024
42499