logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Всеукраїнська науково-практична конференція «Фінансовий ринок: сучасні тренди та нові виклики»

Загальна інформація

Всеукраїнська науково-практична конференція «Фінансовий ринок: сучасні тренди та нові виклики» відбулася 31 жовтня 2022 р. за сприяння кафедри банківської справи факультету фінансів та обліку. В конференції взяли участь понад 60 науковців, практиків, викладачів та здобувачів вищої освіти. Під час конференції розглянуто актуальні питання, пов’язані із сучасними трендами розвитку світового та національного фінансових ринків, у тому числі в умовах викликів воєнного стану в Україні.

Робота конференції охопила широкий напрям досліджень: монетарна та фінансова політика держави, регулювання діяльності банків та небанківських фінансових установ, управління потенціалом, ризиками та прибутковістю фінансових установ, фінансові послуги та фінансова інклюзія, а також їх диджиталізація, аудит і облік щодо забезпечення стабільності та транспарентності фінансового ринку.

Відкрили конференцію та привітали учасників проректор з наукової роботи Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО, декан факультету фінансів та обліку Тетяна КАНЄВА та завідувач кафедри банківської справи Наталія ШУЛЬГА.

Ключовими стали доповіді науковців-практиків ­ Голови Правління ГО «Всеукраїнське об’єднання споживачів страхових послуг «Страховий захист» Василя ДАРКОВА, наукового співробітника ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України» Юрія ПРОЗОРОВА, Голови Наглядової ради АТ«АЛЬТБАНК» Віктора ГОРБАЧОВА, канд. екон. наук, доцента кафедри банківської справи Юліана СЕРАЖИМА. Вони викликали жваві дискусії.

Під час наукового заходу учасники обговорювали результати своїх досліджень, ділились досвідом, що є актуальним в період воєнного стану. За результатами конференції на офіційному сайті ДТЕУ буде розміщено програму, збірник матеріалів, а доповідачі отримають сертифікати.

31.10.2022
43630
1000
остання редакція 04.11.2022