logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

ДТЕУ Open day: гостинність кафедри менеджменту

Загальна інформація

Не зважаючи на технічні та інформаційні бар'єри, наш університет продовжує робити все можливе для свого теперішнього та майбутнього функціонування та розвитку! Чергова повітряна тривога не завадила проведенню Дня вступника (гостинності) на кафедрі менеджменту та чергового Дня відкритих дверей в ДТЕУ, надавши неймовірну нагоду абітурієнтам здійснити екскурсію університетом у реальному часі, а викладачам поспілкуватися в офлайн-форматі!

5 листопада 2022 року запрошеними гостями доцента Юлії Білявської стали учні школи №270 I-III ступенів Деснянського району міста Києва та Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №246 м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови.

На Дні відкритих дверей відвідувачі змогли поспілкуватися також із представниками приймальної комісії, отримати корисні поради щодо вибору бажаної освітньої програми в університеті, побувати на екскурсіях зі студенткою 1 курсу ФЕМП Яною Атаманюк, доцентами кафедри Юлією Білявською та Оленою Величко.

Традиційно гості події отримали можливість взяти участь у найбільш для них цікавих майстер-класах. Кафедра менеджменту представила майстер-клас Ірини Миколайчук «Сучасні виклики HR-професії» та вперше – онлайн майстер-клас доцента Вікторії Хмурової на тему «Правда чи брехня про ДТЕУ», актуальність та інформативність яких не залишила байдужим жодного слухача та колег.

Викладачі кафедри дали відповіді на всі питання абітурієнтів, розповіли про конкурентні переваги освітніх програм за якими здійснюється підготовка студентів на кафедрі.

Школярі дізналися про оснащення аудиторій університету сучасним комп’ютерним обладнанням, про роботу спеціалізованих лабораторій, потужний науковий та навчальний фонди бібліотеки, послуги мультимедійного, читального залів та залу періодичних видань, зони коворкінгу «KNUTE HUB», сучасну VR-студію, оснащену окулярами віртуальної реальності Oculus Go, численні заклади харчування, спортивні зали, сучасний стадіон тощо.

Майбутні наші абітурієнти (ми їм щиро бажаємо, щоб сталося саме так!) охоче зробили фото на згадку у спеціально облаштованій локації, що слугує відеостудією для блогерів та запису інтерв’ю, а також висловили щиру вдячність за прекрасно проведений час в Державному торговельно-економічному університеті!

04.11.2022
43630
1276
остання редакція 12.11.2022
43630