logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Розширене засідання Методичної ради ДТЕУ

Загальна інформація

17 листопада 2022 року відбулося розширене засідання Методичної ради ДТЕУ.

З питання порядку денного «Про освітні програми та навчальні плани 2023 р.» виступила перший проректор з науково-педагогічної роботи ДТЕУ Наталія ПРИТУЛЬСЬКА. На розгляд було представлено концепції нових освітніх програм: освітньо-професійної програми «Фармація» (спеціальність 226 «Фармація»); освітньо-професійної програми «Правовий консалтинг бізнесу» (спеціальність 081 «Право»), освітньо-наукової програми «Право» (спеціальність 081 «Право»), а також проєкти освітніх програм прийому 2023 р. Всі представлені проєкти були попередньо обговорені групами забезпечення спеціальностей із залученням стейкголтерів та партнерів освітніх програм. Проєкти усіх поданих документів було схвалено та рекомендовано на затвердження вченою радою ДТЕУ.

Значну увагу на засіданні було приділено питанням удосконалення системи внутрішнього забезпечення якості (СУЯ) ДТЕУ, одним із напрямів якого є розробка інформаційних пакетів ЄТТС прийому 2023 р. Було доведено алгоритм їх підготовки та графік подання на погодження. Крім того, керівник СУЯ ДТЕУ Наталія ПРИТУЛЬСЬКА довела до присутніх План внутрішнього аудиту системи з 21 по 25 листопада 2022 р., а також анонсувала проведення Державним органом із сертифікації Ресертифікаційного аудиту на початку грудня.

Методична рада схвалила підготовлений навчально-методичним відділом аналітичний звіт «Про виконання Плану підвищення кваліфікації на 2021-2022 навчальний рік». При обговоренні було зазначено, що вченою радою ДТЕУ в серпні 2022 р. затверджено оновлене, з урахуванням умов воєнного стану, Положення про підвищення кваліфікації та стажування науково-педагогічних, педагогічних і наукових працівників ДТЕУ.

За результатами розгляду питань порядку денного прийнято відповідні ухвали, у т.ч. оновлена форма освітньої програми ДТЕУ.

Робочі матеріали засідання Методичної ради розміщені в рубриці «Методичні матеріали» «Особистого кабінету викладача» на офіційному сайті ДТЕУ.

17.11.2022
433884
562
остання редакція 17.11.2022