logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Сильні, незламні та незалежні!

Загальна інформація

Ми живемо в історичні часи! І попри всі труднощі, повітряні тривоги та відключення світла 17 листопада у ДТЕУ відбувся благодійний захід «Дебют першокурсника – 2022», який ще раз переконав, що для наших студентів немає нічого неможливого!

"Цей рік нас змінив, змусив подивитись на життя під іншим кутом. Ми відчайдушно боримося і доводимо всім, що поки ми разом – нас не зупинити!", – саме ці слова стали гаслом цьогорічного Дебюту.

Виступи команд оцінювало зіркове журі:

  • Інна Приходько – актриса театру і кіно, пародист, героїня фільму «Скажене весілля».
  • Виконавці пісень «ЗСУ» та «Вечорниці», київський гурт «100лиця»Назар та Влад.
  • Ірина Гатун – актриса театру і кіно, резидентка шоу «Жіночий квартал».
  • Ostrovskiy – виконавець, що поєднує в собі яскравість, позитив та енергійність характеру.

Тема цьогорічного дебюту – «Місце вільних та незалежних» – історія про незламну талановиту молодь, яку не зупиняють жодні обставини. Війна показала, що Українець – це стан душі, це дух та сила, яка живе в серці кожного з нас. Щогодини сотні тисяч захисників боронять наші з вами життя і ми назавжди будемо вдячні їм за це.                               

Традиційно спершу відбувся вокальний конкурс, який також мав свою тему: «Пісні моєї незалежності». Наступними змагалися представники СТЕМу, конкурс проводився у форматі привітання-візитки на тему «Шлях до перемоги», а на завершення студенти боролись за звання кращого у хореографії з темою номінації «Україна – це …».

Проміжні результати конкурсів виглядають так:

Вокал

СТЕМ

Хореографія

І місце

ФМТП

ФЕМП

ФМТП та ФТМ

ІІ місце

ФЕМП

ФРГТБ

ФІТ

ІІІ місце

ФРГТБ

ФМТП

ФРГТБ

IV місце

ФФО

ФІТ

ФЕМП

V місце

ФТМ

ФТМ

ФФО

VI місце

ФІТ

ФФО

За результатами оцінок журі володарем довгоочікуваного Кубку «Дебют Першокурсника – 2022», вперше в своїй історії, став факультет міжнародної торгівлі та права! Друге місце посіла команда факультету економіки, менеджменту та психології, а третім став факультет ресторанного-готельно та туристичного бізнесу.

В цей особливий рік організатори заходу додали важливу номінацію «Незламні», завдяки якій вдалося зібрати близько 70 тисяч грн на благодійність, а переможцями став факультет фінансів та обліку.

Надзвичайні емоції та дивовижні учасники, яких об'єднує одне бажання – йти разом до мети! Усі хто брали участь у створені цієї неймовірної події продемонстрували високий рівень підготовки та доклали максимум зусиль, назавжди закарбувавши це в історії ДТЕУ!

17.11.2022
433884
169
остання редакція 15.02.2023