logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Сміємось – отже не здаємось!

Загальна інформація

Нарешті у стінах ДТЕУ відбувся довгоочікуваний захід – фестиваль Студентської Ліги, в якому за вихід в наступний етап змагались 11 команд з 6 факультетів.

Темою сезону стало гасло «Сміємось – отже не здаємось», а темою гри - «Готові до перемоги». Тому протягом всього фестивалю глядачі оцінювали креативність команд, які висвітлювали на сцені всім знайомі життєві ситуації, однак червоною ниткою через усі виступи йшла патріотична тематика.

До цієї важливої миті командам допомагали готуватись редактори – голова Creative Media Group РСС ДТЕУ Олександр Хомчак та керівник Студенської Ліги, начальник відділу культури та дозвілля Артем Чижов. Виступи команд оцінювали справжні досвідчені професіонали своєї справи, які мотивували та ділились досвідом з нашими молодими гумористами.

До складу журі увійшли:

  • Андрій Євстігнєєв - автор та актор команди «Назва команди» місто «місто» та «ХПЗЯ», відомий український стендап комік;
  • Світлана Нємонєжина - авторка та акторка команди «Ми чули Гагару», обличчя жіночого стендапу в Україні;
  • Сергій Дорошенко - автор та актор команди «Назва команди» місто «місто» та «ХПЗЯ», український стендап комік;
  • Ірина Гатун - актриса театру і кіно, резидентка шоу «Жіночий квартал», відома імпровізаторка театру «Чорний квадрат»
  • Іван Жорноклей - відомий стендап-комік, засновник UA Standup Agency, випускник університету, а також засновник Ліги КВК КНТЕУ за Кубок Ректора.

Оголошення балів суддівської колегії перервала повітряна тривога, однак навіть це не завадило нагородити команди, що пройшли до наступного етапу, тому підбиття підсумків відбулося в укритті. За розподілом балів та результатами імпровізації у півфінал пройшли такі 6 команд:

  1. 1+1 (ФІТ)
  2. It’s МИ (ФЕМП)
  3. Татові бджілки (ФРГТБ)
  4. Мамині квіточки (збірна ФФО та ФМТП)
  5. Більш-менш (ФТМ)
  6. В перший раз (ФТМ)

Однак в цьому році Студентська Ліга – це не лише місце позитиву, сили та драйву, це той захід, завдяки якому можливо допомогти нашим військовим боротись з ворогом. Тому було створено 11 благодійних банок для кожної команди і саме глядачі своїми донатами обирали команду, яка сьомою потрапить у сезон.

Усі учасники тримали гідний рівень, проте протягом останніх хвилин у лідери несподівано вирвалась дві команди. Так як розрив був незначний, було прийнято рішення про вихід у півфінал обох улюбленців глядачів – команди «Два по ціні одного» (ФФО) та «Кафе для людей похилого віку «КАШТАН» (ФМТП). Дякуємо командам «Різноробочі» (ФФО), «Бандура» (ФМТП) і «Такі як є» (ФЕМП) за участь та бажаємо зустрітись у наступному сезоні.

Загалом протягом усього заходу на допомогу ЗСУ було зібрано 31 919 грн, що свідчить про єдність студентства та бажання допомагати.

Вітаємо команди та бажаємо подальших звершень!

10.02.2023
433884
1083
остання редакція 16.02.2023
433884