logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Практичний майстер-клас для майбутніх технологів-харчовиків від фахівців компанії «Дебет Плюс»

Загальна інформація

Майстер-клас від фахівців компанії «Дебет Плюс» Сергія Мозгового та Олени Шумовської на тему «Особливості роботи з меню у програмному модулі «Облік продуктів харчування», на якому студенти дізналися про особливості складання орієнтовного одно-/дво-/чотиритижневого сезонного меню, щоденного меню, меню-розкладу та технологічної документації на страви та вироби, був проведений 10 березня в режимі онлайн для студентів 2 курсу, які здобувають освітній ступінь «бакалавр» за освітньою програмою «Харчові технології». Протягом майстер-класу студенти були активними, цікавилися актуальним станом організації харчування у навчальних закладах згідно з новими вимогами Постанови від 24 березня 2021 року № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

Від імені слухачів та викладацького складу кафедри технології і організації ресторанного господарства висловлюємо щиру вдячність фахівцям компанії «Дебет Плюс» за проведений цікавий і корисний майстер-клас та сподіваємося на подальшу співпрацю!

Гончар Ю.М.
PhD,ст.викладач кафедри технології і організації ресторанного бізнесу

10.03.2023
433884
426
остання редакція 03.04.2023