logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Свято родини факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу

Загальна інформація

День факультету – це особливий та незабутній день для кожного студента та викладача. 1 квітня 2023 р., дякуючи нашим захисникам та захисницям, ми нарешті мали змогу відзначити День факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу (попередній був проведений ще у 2019 році).

Тема цьогорічного заходу: «Рік життя: незламні, єдині, натхненні». Рік, який ми всі прожили, насправді був насичений, незважаючи на всі події та негаразди: ми показали, що є згуртовані, сильні та незламні. Ми здобували цінні знання, займалися благодійністю, вдосконалювали свої вміння та, попри все, збиралися разом у стінах нашого університету.

День факультету пройшов справді чудово! Студенти разом із наставниками академічних груп презентували інтерактивні заходи про освітні програми, які готує факультет. Вступникам було запропоновано участь у  діджитал грі «Мій вибір – ДТЕУ» та цифровому акселераторі «Занурюємося у сферу гостинності», які не дивлячись на виклики сьогодення, підтверджують важливість сфери гостинності. Всі охочі мали змогу ознайомитись із фотогалереєю відомих студентів та випускників кафедри фізичної культури та спорту, які представляють наш університет на Всеукраїнських та міжнародних спортивних змаганнях, взяти участь у спортивних майстер-класах з армреслінгу та настільного тенісу, оглянути презентацію етнографічних регіонів України, зокрема: Таврії, Полісся, Слобожанщини, Наддніпрянщини, Галичини тощо,  пізнати їх гастрономічні родзинки. Студенти ОП «Дизайн» презентували власні художні здобутки, а вступники долучилися до майстер-класу з акварельного живопису по-мокрому і достатньо швидко (1 – 1,5 год.) змогли відтворити морський пейзаж згідно цієї технології.

Урочистості з нагоди відзначення Дня ФРГТБ відкрив випускник технологічного факультету 1972 р. (який став факультетом ресторанно-готельного та туристичного бізнесу), доктор економічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук, заслужений діяч науки і техніки України, людина яка є прикладом для всіх нас, ректор університету – Анатолій Антонович Мазаракі. Ректор наголосив на важливості підготовки майбутніх фахівців відповідно затребуваним професіям ринку праці та започаткуванні нових освітніх програм на факультеті, а саме «Креативні індустрії та управління бізнесом» (028 «Менеджмент соціокультурної діяльності»), «Землеустрій та кадастр» (193 «Геодезія та землеустрій») і «Проджект менеджмент» (073 «Менеджмент»).

Із теплими словами до присутніх в залі звернулася декан факультету, професор Надія Іванівна Ведмідь, яка підкреслила, що складний 2022 рік - змусив переосмислити життя, змінити цінності і пріоритети. Командність та згуртованість, професійність, дбайливе ставлення до традицій та пошук нових шляхів розвитку в умовах війни стали пріоритетами розвитку факультету.

Анатолій Антонович Мазаракі разом із деканом нагородили студентів за високі досягнення у науковій роботі, культурній та спортивній діяльності. Всі присутні мали змогу побачити яскраві та авторські номери, підготовлені здобувачами та  викладачами факультету: вірш «Він незламно стояв й був огорнутий крилами Ангела» д-ра екон. наук, професора кафедри готельно-ресторанного бізнесу Алли Охріменко, відеокліп і пісня «Це Україна» студенток-сестер  Женжерухи Анастасії та Надії та багато інших.

Дякуємо кожному, хто долучився до організації цього заходу та кожному, хто прийшов і розділив з нами цю пам’ятну подію. Цей рік життя ФРГТБ лише підтвердив, що сила «тигрів» живе у серцях кожного з нас і не дає нам здаватися.

Жученко В.Г.
Заступник декана з навчально-виховної роботи ФРГТБ

01.04.2023
433884
1048
остання редакція 04.04.2023
433884