logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Результати Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа"

Загальна інформація

Декілька відгуків конкурсантів про організацію проведення олімпіади з напряму "Готельно-ресторанна справа"
    Ляшенко Анна та Летвиненко Оксана, студентки Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського: "Вперше беремо участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді, звичайно, дещо хвилюємось, але сподіваємось на добрі результати. Впершу чергу для нас це спілкування з однодумцями, цікаво у кого які думки щодо майбутньої справи, сфери діяльності".
    "Я, наприклад, мрію про власний ресторан. Він малюється мені закладом європейського рівня, водночас затишним та комфортним, з каміном та квітковими вазонами", - розповідає Ляшенко.
    Також планами на реалізацію розміщення хостелу у Донецьку ділиться ЛетвиненкоОксана, "а у перспективі й розвиток цієї мережі, адже саме цей вид розміщення є вільною ячейкою у гостинному господарстві нашого регіону".

    Новікова Лілія студентка Київського національного торговельно-економічного університету: "Нам наданий унікальний шанс порівняти свої знання з представниками аналогічного напряму підготовки, заявити про себе і показати те, на що здатні. Прийшла за досвідом. Це моя перепустка до магістратури. Різновид завдань? Були тести як відкриті, так і закриті, а також особистий творчий проект. Вперше на такому заході, але маю надію, що не в останнє. Дуже дружні стосунки склалися в команді конкурсантів за такий короткий проміжок часу. Спільні інтереси зближують, все ж розуміємо, що будемо працювати на спільному "полі". Ще раз переконалася, що обрала цікавий шлях навчання і розвитку та хочу присвятити себе цій справі".

    Стрижиченко Олексій, студент Харківської національної академії міського господарства: "Для мене важливе спілкування з новими людьми, так відбувається обмін досвідом. Новачок у подібних заходах, сьогодні вирішив спробувати сили та успіх. Дещо складно. Були запитання з дисциплін, які не читаються у нас в академії. Готувався до конкурсу здебільшого самостійно, допомогала викладач з гостинної справи Андренко І.Б. Нас привітно зустріли, розмістили, показали де їдальня. Мені у вас подобається, як буде нагода - обов'язково завітаю".

    Волозєва Ольга, студентка Харківського державного університету харчування і торгівлі: "Завдання були досить складні. Сподобалась форма проведення конкурсу, нам докладно розповіли план подальших дій. Буду продовжувати поглиблювати свої знання, аби у майбутньому зайняти чільне місце в розгалуженні мережі готельно-ресторанного простору. Для творчого проекту були надані лінійка, олівець і папір, тож основну частину творчого завдання склали навички, професійність та уява. Моя професійна мрія? Відкриття власного туристичного комплексу, бачу себе у справі задоволення потреб людей у відпочинку і враженнях. Я в це вірю".

    Картакова Олександра, студентка Київського національного торговельно-економічного університету: "На разі відбудеться довгоочікуване ЄВРО 2012, до України приїздять іноземні гості, тож моїм проектом стала пропозиція створення кухні фьюжен з метою задоволення потреби великої кількості людей у харчуванні. Не хвалюсь, та скажу відверто, як на мене завдання не були надто важкі. Авжеж, подумати було треба, але не хапалася за голову і не жахалася від запитань: багато про що свідчить рівень підготовки. Мета моєї участі у цьому конкурсі? Звичайно перемога і наголошення на професійному рівні підготовки студентів кафедрою готельно-ресторанного господарства та харчових технологій".

 

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу

14.04.2011
annzo
2179
остання редакція 14.04.2011