logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Старт міжнародного стажування студентів ФРГТБ у провідних готелях Грецiї

Загальна інформація

За ініціативою факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу 7 квітня 2023 року в ДТЕУ було проведено онлайн-зустріч студентів факультету з представниками провідних готельних комплексів Греції щодо відбору для проходження практичної підготовки в готелях Nana Goldenbeach та Nana Princess. Метою проходження міжнародного стажування на підприємствах–лідерах готельного бізнесу Греції є набуття студентами фахових компетентностей, підвищення рівня володіння іноземними мовами, відпрацювання умінь та навичок на різноманітних посадах суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу.

Під час зустрічі співвласниця готельних комплексів Юлія Каратзі, HR-менеджер Едіта Напюрковська презентували готелі та розповіли детально про умови проходження практичної підготовки. Присутніми на зустрічі також були:  Надія Ведмідь, декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, д-р екон. наук, професор; Дупляк Тетяна, канд. екон. наук, доцент, відповідальна особа від факультету за міжнародне стажування у Греції.  Студентки ФРГТБ, які проходили стажування у Греції в минулому році, поділилися своїм досвідом та позитивними враженнями.

Враження студентів:

Мілена Ракоча, 3 курс, 3 група, освітня програма «Готельний і ресторанний менеджмент»
Я дуже щаслива, що у мене з’явилася така можливість поїхати на стажування у Грецію. За 5 місяців, проведених в цій прекрасній країні, я зустріла багато нових людей, відвідала гарні місця, а найголовніше, отримала колосальний професійний досвід. Дуже хотілося б повернутися сюди ще раз!

Софія Василенко, 3 курс, 18 група, освітня програма «Міжнародний туризм»
На період проходження стажування у Греції я здобула багато професійних вмінь та навичок. Я працювала у всіх ресторанних закладах в готелі Nana Golden Beach: головний ресторан, ресторани A la carte, снек-бари та бари. Завдяки цьому, я освоїла такі навички: подача вина та страв, приготування різних снеків та ін. Крім цього, рівень володіння англійською мовою покращився. Також я вивчила грецьку мову на базовому рівні. Вдячна університету за таку можливість!

Автор публікації
канд. екон. наук, доц.,
доцент кафедри туризму та рекреації
Тетяна Дупляк

07.04.2023
433884
850
остання редакція 13.04.2023