logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відкрита лекція «Медіакомунікації та медаіграмотність в сучасному світі»

Загальна інформація

У межах днів факультету торгівлі та маркетингу в Державному торговельно-економічному університеті проведено відкриту лекцію Наталії Войтович на тему «Медіакомунікації та медіаграмотність у сучасному світі» для здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» та «магістр» освітніх програм «Реклама і зв’язки з громадськістю» та «Реклама».

6 квітня 2023 р. виступила Наталія Войтович – кандидатка наук із соціальних комунікацій, доцентка кафедри теорії та практики журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка, журналістка, медіатренерка, сертифікований тренер з медіаграмотності.

Спікерка розповіла про засади медіаграмотності, роботу пабліситі, фейки та дезінформацію в інформаційному просторі, масові комунікації в політичній сфері.

До активного обговорення приєдналися студенти факультету торгівлі та маркетингу, а також викладачі кафедри журналістики та реклами: зав. каф. журналістики та реклами, д-р екон. наук, проф. Діана Файвішенко; д-р екон. наук, проф. Ольга Добродум; канд. екон. наук, доц. Галина Алданькова; канд. психол. наук, доц. Оксана Мельніченко.

Зустріч дала змогу кожному замислитися над споживанням інформації, трансформації та ретельною перевіркою отриманих повідомлень у медіа­просторі, критично проаналізувати та усвідомити роль ЗМІ у формуванні громадської думки.

Кафедра журналістики та реклами ДТЕУ вдячна Наталії Войтович та модератору зустрічі Євгену Шкурову,  канд. філол. наук, доценту кафедри журналістики та реклами за цікаву лекцію, надання практичних порад та участь в освітньому процесі університету.

Чекаємо нових подій та нових вражень!
Згуртований ДТЕУ – разом ми сила!

Приєднуйся і дій!

Євген Владленович Шкуров,
кандидат філололічних  наук, доцент кафедри журналістики та реклами

06.04.2023
433884
687
остання редакція 13.04.2023