logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Живи моя держава, Україно!

Загальна інформація

 Цього року наша держава буде відзначати важливу подію своєї історії - 20-ту річницю проголошення незалежності України. Колектив Київського національного торговельно-економічного університету, почавши підготовку до свята, організував та провів ряд заходів з цієї нагоди.
    В холі університету підготовлено та представлено стендову презентацію "Україна - роки незалежності". Вона наглядно демонструє шлях країни до самостійності, головні досягнення держави, адміністративно-територіальний устрій України, її економічний потенціал, історико-культурну спадщину. Матеріли презентації також розповідають про розвиток університету на шляху становлення держави, його здобутки за роки незалежності.
    Рада студентського самоврядування університету організувала виставку художніх плакатів "Україна моя рідна - неповторна, велична, свята". На факультетах було проведено фотоконкурси. Роботи студентів-переможців представлено на тематичній фотовиставці "Ми - ровесники незалежності". Створено виставку творчих робіт - національного одягу, рушників, вишитих руками студентів. Бібліотека університету організувала тематичну виставку літератури, присвячену боротьбі українського народу за незалежність, розвитку держави у роки незалежності, виставку книг про державну символіку, звичаї, традиції українського народу.
    14 квітня 2011 року в актовій залі відбулось літературно-музичне свято "Живи моя держава, Україно!". Ведучі свята нагадали присутнім, як починалася історія нашої незалежної країни, як створювались її державні символи. Учасники свята з почуттям гордості відзначали, що наш університет за роки незалежності увійшов до складу провідних вищих навчальних закладів країни, став лідером серед економічних університетів, знаним у багатьох країнах світу. Під час свята у виконанні самодіяльних митців, творчих колективів культурно-мистецького центру університету лунали українські пісні, декламувались літературні твори, виконувались хореографічні композиції. Вони гарно продемонстрували красу українського мистецтва, сприяли душевному підйому та створили в залі атмосферу святкового настрою, тепла, відчуття єдиної родини та впевненості, що університет достойно зустріне загальнонаціональне свято - 20-ту річницю незалежності України.

 

Відділ навчально-виховної роботи

14.04.2011
annzo
2132
остання редакція 14.04.2011