logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science»

Загальна інформація

Диплом І ступеня отримали студенти Овчаренко Олександр (ФРГТБ, 4 курс, 6 група) і Бельмас Аліна (ФРГТБ, 2 курс, 7 група) за наукову роботу на тему «Технологія низькокалорійного майонезного соусу підвищеної харчової та біологічної цінності». Науковий керівник: професор кафедри технології і організації ресторанного господарства, д-р техн. наук Грабовська О.В.

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» проводився на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network (ВSUN) – об’єднання закладів вищої освіти (далі – ЗВО) Чорноморського регіону та Європейської асоціації інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі (ISEKI-Food Association). До складу журі конкурсу залучено вчених з різних країн: Болгарії, Великої Британії, Грузії, Естонії, Італії, Казахстану, Латвії, Польщі, Туреччини, України, Хорватії.

На другому етапі конкурсу за напрямом «Харчова наука і технології» студенти Овчаренко О. та Бельбас А. презентували наукову роботу англійською мовою, відповідали на питання членів журі, отримали схвальні відгуки та остаточну оцінку 119,2 бала.

Студенти отримали важливий досвід, який допоміг розкрити їх потенціал, що дозволило повірити у свої сили і надало натхнення для подальшої роботи. Дякуємо за запрошення і бажаємо успіхів організаторам у проведенні наступних конкурсів!


Олена Грабовська, д-р. екон. наук, професор,
професор кафедри технології і організації
ресторанного господарства

21.04.2023
43630
873
остання редакція 21.04.2023