logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

«Лісова пісня» факультету торгівлі та маркетингу заворожує серця!

Загальна інформація

Урочисті заходи з нагоди відзначення Дня факультету торгівлі та маркетингу відбулися 13 квітня 2023 року у колі друзів, колег, майбутніх вступників, студентів, випускників та стейкхолдерів. Це було свято дружби, підтримки, сили  духу, гармонії та краси.

З вітальним словом до гостей звернувся ректор ДТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі, який зосередив свою увагу на здобутках, завданнях та перспективах діяльності факультету і зазначив, що спеціальності та освітні програми сфокусовані на підготовку нової генерації конкурентоспроможних фахівців для сфери торгівлі. Анатолій Антонович окреслив напрями розвитку та побажав розвивати креативні здібності, енергійно і сміливо рухатися вперед – до омріяних цілей!

Декан факультету торгівлі та маркетингу Віктор Анатолійович Осика висловив вдячність усім, хто щоденною копіткою працею примножує здобутки, підтримує традиції, закладає підвалини для інноваційного поступу факультету. Закінчив свій виступ очільник факультету словами української поетеси Ліни Костенко про велич Українського духу, незрівнянну красу пейзажів рідного краю.

Злагоджений акторський ансамбль відтворив на сцені дивовижну атмосферу поетичної казки-феєрії «Лісова пісня» за мотивами твору Лесі Українки, занурюючи у чарівний світ мистецтва. Режисерський хист та акторська гра вражали своєю професійністю та витонченістю. Затамувавши подих, глядачі чекали розгортання сюжетної лінії. Усе це супроводжувалося хореографічно досконалою технікою танцю. Краса поетичного слова сприймалася через прекрасний вокальний супровід. Вистава у казковому прочитанні студентів ФТМ мала свій фінал – з гумором, позитивом, життєствердними образами, що ознаменували велич сили людського духу, природи, перемоги добра над злом, світла над темрявою.

Дарувати казку неможливо без доброго серця, віри в любов та підтримки. Родина ФТМ висловлює безмежну вдячність усім, хто розділяє ці цінності, і обіцяє не зупинятися на досягнутому, а дивувати новими освітніми, науковими, культурними та волонтерськими здобутками.


Заступник декана з навчальної роботи ФТМ,
Голік О.В.

13.04.2023
43630
551
остання редакція 24.04.2023
43630