logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Досвід міжнародної компанії «Делойт» в Україні: нематеріальна мотивація

Загальна інформація

Усім добре відомо, що саме нематеріальна мотивація є головним чинником, що спонукає студентів до навчання, і цьому значно сприяють зустрічі з фахівцями-практиками.

Позитивно вплинула на мотивацію студентів різних курсів ФЕМП та ФМТП зустріч на тему «Нематеріальна мотивація команди» зі спікерами іміджевої консалтингово-аудиторської компанії «Deloitte»1 фахівчинями з рекрутингу та розвитку бренду роботодавця Ольгою Онопрієнко та Анною Білик, що відбулася 21 квітня 2023 року.

Під час захоплюючого майстер-класу з практичних занять «Командоутворення», «Менеджмент» та «Управління персоналом» спікери ознайомили слухачів із формуванням системи мотивації за підходом міжнародної компанії «Делойт» в Україні в умовах війни, цілями нематеріальної мотивації, психотипами працівників у команді та видами мотивації, що застосовуються для кожного з них, підходами до формування «екологічних відносин» та використанням технології Well-being у формуванні корпоративної культури та добробуту співробітників, а також можливостями та умовами стажування студентів у компанії.

Слухачам дуже сподобався формат заходу – доступність, лаконічність, командна взаємодія та змістовна презентація інформації, якісний фідбек. На цій зустрічі вони отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання, нові корисні поради щодо нематеріальної мотивації з можливістю втілення їх у власне життя та збагатили свої знання.

Студенти та організатори зустрічі щиро дякують спікеркам Ользі та Анні за віднайдений ними час у щільному робочому графіку для зустрічі та бажання ділитися професійними секретами нематеріальної мотивації в компанії.

Чекаємо на подальші цікаві та корисні комунікації з фахівчинями компанії «Deloitte» та бажаємо всім нам миру та перемоги України!


Миколайчук І. П., канд. екон. наук,
доцент кафедри менеджменту


1 «Делойт» – це глобальна найбільша у світі мережа компаній, що об'єднує майже 415 000 високопрофесійних фахівців у понад 150 країнах світу більше ніж 175 років, які забезпечують надання послуг у сфері аудиту, управлінського та фінансового консультування, управління ризиками, оподаткування, а також супутніх послуг клієнтам державного і приватного секторів.

 Компанія відкрила офіс в Україні у 1993 р. та сформувала унікальну екосистему, яка поєднує глибокий професійний досвід та інноваційний погляд на виконання найскладніших бізнес-завдань клієнтів. Команда «Делойт» в Україні – це понад 500 співробітників, які працюють, керуючись спільними цінностями компанії.

21.04.2023
43630
707
остання редакція 26.04.2023
43630