logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вебінар «Як побудувати конкурентоспроможну компанію на динамічному ринку інформаційних технологій»

Загальна інформація

Вебінар на тему «Як побудувати конкурентоспроможну компанію на динамічному ринку інформаційних технологій» відбувся 25 квітня 2023 року за ініціативи кафедри економічної теорії та конкурентної політики для студентів факультету економіки, менеджменту та психології, аспірантів та науково-педагогічних працівників. Спікером виступила Chief Operating Officer компанії WINSTARS TECHNOLOGY, кандидат економічних наук, випускниця ДТЕУ Олександра Єфремова.

Пані Олександра є чудовим промовцем, що дало їй змогу поділитися власними думками стосовно функціонування ринку інформаційних технологій в Україні та світі, оцінити сучасні виклики для галузі, зумовлені воєнним станом, висвітлити перспективи розвитку ринку інформаційних технологій у післявоєнний період. Спікер акцентувала увагу на значному попиті на українських фахівців на ринку інформаційних технологій та їх високих професійних якостях, що дають можливість успішно конкурувати в цьому сегменті ринку.

Особливу зацікавленість у здобувачів вищої освіти викликали питання практичного досвіду лектора при здійсненні ІТ-діяльності, а саме: як створити бізнес у сфері інформаційних технологій, якими практичними навичками повинен володіти ІТ-фахівець, як сформувати необхідні професійні компетентності, яку роль відіграє вища освіта в успішній побудові бізнесу в сфері інформаційних технологій тощо. Пані Олександра відзначила модель поведінки, спрямовану на постійне та гнучке навчання, наполегливу роботу над собою, вміння комунікувати з людьми та знання іноземних мов як важливі фактори досягнення успіху на ІТ-ринку.

Здобувачі вищої освіти й науково-педагогічні працівники університету щиро вдячні пані Олександрі за дуже змістовний, цікавий та оригінально проведений вебінар!

Разом – до Перемоги!

Професор кафедри економічної теорії та
конкурентної політики,
доктор економічних наук
Ірина ШТУНДЕР

25.04.2023
433884
682
остання редакція 28.04.2023
433884