logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Онлайн-навчання студентів ДТЕУ в Greenwich University

Загальна інформація

На виконання завдань інтеграції університету  у світовий освітній і науковий простір у період  з  13 по 27 березня 2023 р. відбулося  онлайн-навчання здобувачів освітніх  програм «Міжнародний готельний і ресторанний бізнес», «Менеджмент готельного і ресторанного бізнесу», «Готельно-ресторанна справа» англійською і українською мовою викладання Анастасії Загоруйко, Дарії Капралової ( 1 курс, 9ам група), Анастасії Слободяник (4 курс, 2 група), Валерії Кеся (3 курс, 2 група), Крістіни Тишенко, Катерини Лугової, Катерини Гурової, Юлії Антонюк (1 курс, 2м група) та представників науково-педагогічного персоналу кафедри (завідувачка кафедри Бойко М.Г., докторантка Кулик М.В.) в одному з кращих університетів Британії «Greenwich University» (Лондон, Велика Британія), яке було організовано доктором з економіки Principal Lecturer школи менеджменту та маркетингу університету Greenwich Пітером Влачосом.

Навчальна структура  онлайн занять поєднала  в собі культурологічні (ознайомлення з самобутньою історією, культурою та освітою Британії) та професійні форми освітнього процесу (набуття теоретичних знань та практичних навичок у сфері гостинності та туризму). Студенти кафедри готельно-ресторанного бізнесу брали участь у workshop-заняттях на теми: «The Hospitality Industry», «Foodand Beverage Management», «Developing Destination», «Tourism, Events&Hospitality»,  «Tourism Destinations&Unusual EventsVenues », «Incentives Market», « Прогнозування туризму до 2050 р.»  та ін. Креативний формат онлайн-заняття поєднував взаємодію лектора та фахівця-практика сфери готельного та ресторанного бізнесу Британії.

Залучення досвідченого іноземного лектора Пітера Влачоса та фахівців-практиків до освітнього процесу за програмами дисциплін кафедри є ефективним методом адаптації та поширення європейського досвіду задля забезпечення високої якості вищої освіти. Висловлюємо щиру вдячність нашим партнерам Greenwich University за надзвичайну можливість для українських студентів та викладачів ознайомитися з особливостями освітнього процесу, поглибити професійні Soft&HardSkills.

Дякуємо доктору Пітеру Влачосу та в його особі британському народу за підтримку України!

27.03.2023
Вінс Валерій Вікторович
143
остання редакція 02.05.2023