logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вебінар від Артема Середи «Структура і зміст зовнішньоекономічного контракту»

Загальна інформація

Жодна зовнішньоекономічна операція неможлива без укладення зовнішньоекономічного договору. Грамотно і правильно оформлений він забезпечує виконання сторонами своїх зобов’язань. 17 травня 2023 року, студенти спеціальностей освітніх програм «Комерційне право», «Фінансове право», «Цивільне право та процес», «Правове забезпечення безпеки підприємницької діяльності», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Міжнародна торгівля», «Міжнародний бізнес» мали можливість прослухати вебінар від відомого адвоката, партнера юридичної фірми «allTax» - Артема Середи на тему: «Структура і зміст зовнішньоекономічного контракту».

«AllTax» LLC є однією з провідних фірм, яка спеціалізується на податках, входить в ТОП-100 юридичних компаній України за версією «Юридична практика» та «Юридична газета».

Артем Середа – відомий юрист з багаторічним досвідом, який неодноразово запрошувався на радіо та телепередачі в якості експерта, надавав правові коментарі з різних питань у відомих українських газетах та провів безліч тренінгів для бізнесменів, топ-менеджерів, юристів, та бухгалтерів.

Під час вебінару, Артем Середа детально розповів про особливості зовнішньоекономічного контракту; форми, умови, порядок укладання контрактів та розрахунку по контрактах; особливості роботи з контрагентами з різних країн; особливості укладання контрактів з метою мінімізації ризиків для бізнесу: умови поставки, санкції; форс - мажор в ЗЕД та багато іншого.

Попередньо також було досягнуто домовленості із Артемом Середою про подальшу співпрацю компанії «AllTax» із Державним торговельно-економічним університетом у частині вдосконалення якості освітніх програм, зокрема спеціальності «Право» та «Міжнародне право».

Детальніше дізнатись про компанію можна на сторінці за посиланням.

Юлія ГОНЧАРОВА
Декан факультету міжнародної торгівлі та права

17.05.2023
433884
371
остання редакція 25.05.2023