logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Участь представниці ДТЕУ у Міжнародному тижні навчання персоналу у Нисі, Польща

Загальна інформація

В Університеті прикладних наук у Нисі відбувся 13-й Міжнародний тиждень підготовки викладачів та адміністративного персоналу, учасницею якого була Ольга Юсупова, заступниця декана факультету торгівлі та маркетингу, доцент кафедри журналістики та реклами Державного торговельно-економічного університету.

Захід проводився з метою обговорення міжнародних подій, ознайомлення з особливостями організації міжнародних наукових заходів та обміну досвідом між учасниками різних країн.

Під час 13-го Міжнародного тижня навчання персоналу (ISTW) розглядалися такі питання:

  • обмін інформацією та кращими практиками співпраці у рамках програми Еразмус+;
  • заохочення студентів Erasmus+ Університету прикладних наук у Нисі та польських студентів навчатися в університетах-партнерах, що взяли участь у ISTW;
  • об’єднання науковців спільних сфер компетенції та обговорення існуючого співробітництва;
  • посилення співпраці між університетами – учасниками заходу щодо майбутніх проєктів і програм.

У межах тренінгу було проведено презентацію ДТЕУ як надійного та важливого союзника для майбутнього партнерства. Завдяки заходу відбулося спілкування з представниками Bournemouth University (Англія), Universum International College (Косово), Public University «Kadri Zeka» (Косово), CETYS University (Мексика), Polytechnic of Coimbra (Португалія), California State University, Bakersfield (США), Masaryk University Language Centre (Чехія), Українською інженерно-педагогічною академією, Одеським національним економічним університетом, Тернопільським національним технічним університетом імені Івана Пулюя. Зокрема розглядалась можливість запрошення студентів факультету журналістики Борнмутського університету з метою обміну досвідом, а також  для висвітлення подій війни в Україні в іноземних ЗМІ.

Крім того, студентів ДТЕУ запросили приєднатися до проєкту The One Book Project, присвяченого читанню художньої літератури та обговоренню соціально важливих тем.

ДТЕУ пишається тим, що є частиною європейської університетської спільноти та вдячний за можливості, які відкриває програма Erasmus+.


Ольга Юсупова,
заступниця декана ФТМ

26.05.2023
Вінс Валерій Вікторович
609
остання редакція 09.06.2023
43630